Billige fly til solskinsøen Cypern i sommerhalvåret: tur/retur fra 277 kr. fra Billund og Kbh.

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Cypern – en af Middelhavets mest spændende øer.

Cypern er den mest solrige ø i Middelhavet. Her finder du historiske seværdigheder i særklasse, god mad, utroligt smukke strande – og Europas reneste badevand.

FLY

Billund – Larnaca, 10. – 17. juni

Der er masser af andre, billige afgange fra Billund i juni, august og september – primært mandage og fredage.

København – Larnaca, 3. – 10. maj

Fra København er der to-tre afgange ugentligt fra marts og resten af året. I martskan du komme afsted mandage og fredage, i april og maj tirsdage og lørdage og i juni og resten af året torsdage, lørdage og søndage.

 

HOTEL

Du skal jo også have noget at bo i, når du er ankommet til Cypern, og her har jeg som eksempel valgt  et godt, 4-stjernet hotel med morgenmad i Girne på Cyperns nordkyst, godt en times kørsel fra lufthavnen.

Laveste hotelpris er 329 kr. i døgnet for to personer, dvs. 2.303 kr. i alt for en uge, eller 1.152 kr. pr. person.

Der er masser af andre gode hoteller på Cypern, f. eks. i Ayai Napa tæt på lufthavnen, hvis du er til sol, strand og action. Eller min egen personlige favorit Paphos på øens vestside. Skøn, velbevaret by med masser af atmosfære, gode strande og fine restauranter.

 

 

BIL

Der ligger mange gode oplevelser og venter på dig på Cypern, hvis du er mobil. Jeg vil derfor varmt anbefale at leje en bil, så du kan komme lidt rundt på øen og måske finde en uforstyrret badebugt, et smukt udsigtspunkt eller en autentisk landsby uden for mange turister. Med en lejebil er det også nemt og hurtigt at komme fra lufthavnen til hotellet og tilbage igen, når du skal hjem.

 

Oplevelser på Cypern

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan opleve på din ferie på Cypern – uanset om du er til fart og spænding eller sightseeing. Her har du et par eksempler fra GetYourGuide.dk:

 

 

 

Billeder fra Cypern

Til sidst får du lige lidt stemningsbilleder fra øen, smukt ikke!

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *