Græsk sol- og badeferie: 1 uge på Korfu fra kun 1.084 inkl. fly og lækkert strandhotel med pool

Korfu er en af de frodigste og smukkeste græske øer med dejlig natur, fine strande, hyggelige taverner og ægte, græsk atmosfære. Klimaet er behageligt i hele sommerhalvåret og i det hele taget er Korfu en ø, der passer perfekt til solhungrende danskeres ferieønsker.

FLY

Eksempel: 17.06 – 24.06 fra Aarhus

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er button-60.png

Billige fly fra Aarhus

Der går direkte fly til Korfu fra Aarhus hver fredag i juni, juli, august og september. Priserne ligger mellem ca. 500 og 1.200 kr., de fleste mellem 700 og 900 kr, dog er priserne de sidste 3 uger af juli markant højere. Laveste pris lige nu er den, jeg har vist i mit eksempel ovenfor fra 17.06 – 24.06. Der er desværre ingen direkte fly fra Billund og København til Korfu.

 

HOTEL

Eksempel: 17.06 – 24.06

Hotellet koster 1.244 for 2 personer i en uge, dvs. 1.244 pr. person.https://tinyurl.com/ydrtw9nm

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er button-61.png

Hotellet ligger på stranden i Kavos og har udendørs pool, poolbar og eget vandland. Alle værelser har bl.a. tekøkken med køleskab og egen terrasse eller balkon. Hver morgen serveres kontinental morgenmad, som kan tilkøbes for bare 30 kr.

 

Prisberegning

 

Transport

Hotellet ligger 45 km fra lufthavnen. På udturen er det billigst at tage Bus1 i lufthavnen. Du lander kl. 13:15, så afgangen kl. 14:17 passer fint. Pris: 25 – 35 kr. På tilbageturen går flyet så tidligt, at jeg vil anbefale at tage en taxi, det tager ca. 45 minutter. Du kan naturligvis også vælge at leje en bil, så du kan komme rundt på øen i hele ferien – og så har du samtidigt klaret transporten til og fra hotellet.

 

Billeder fra hotellet

 

Billeder fra Korfu

 

Oplevelser på Korfu

Der er masser af spændende af spændende udflugter og ture på Korfu. Her har du tre eksempler fra GetYourGuide.dk.

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *