Caribisk eventyrferie: Guadeloupe 7 dage på 4-stjernet strandhotel kun kr. 3.016 inkl. fly

Hotellet ligger ud til nogen af verdens bedste strande…

Har du mod på et caribisk eventyr på en af verdens smukkeste øer? Hvor du skal bo på et 4-stjernet strandhotel med med fantastiske? Til en pris, der minder om det, du normalt betaler for en uge ved Middelhavet? Så læs venligst videre! Jeg har netop fundet nogle utroligt billige flyafgange fra Paris til Guadeloupe, alle med direkte fly og til priser mellem kr. 1.400 og kr. 1.900, hvilket er langt under det, du normalt skal betale. Jeg har samtidigt fundet et dejligt, 4-stjernet strandhotel ved vandet i Deshaies til mellem 400 og 600 kr. pr. nat for et dobbeltværelse. Det betyder, at du for fly og hotel i en uge kan nøjes med at betale kr. 3.016, hvis I er to, der rejser sammen. Hotellet har også 3- og 4-personers lejligheder, hvor I kan endnu billigere. Der er del billige afgange i maj og juni samt i september og oktober. Og det allerbedste: også i EFTERÅRSFERIEN er der gode priser, så I kan komme afsted for kr. 3.672 pr. person, hvis I er to – og kr. 3.198, hvis I er en familie på fire.

Da flyet afgår fra Paris, skal I naturligvis derned først – her er der billige flybilletter fra København og Hamborg til mellem 400 og 600 kr. tur/retur – fra Billund er de noget dyrere. Så hvorfor ikke smutte afsted en dag eller to før for at nyde livet i byernes by?

Guadeloupe er et Caribisk paradis med billedskønne strande, svajende palmer og krystalklart vand  – og er samtidig en del af Frankrig og dermed EU. Guadeloupe har det hele – et fantastisk klima, hvor temperaturen året rundt ligger konstant på 27-28 grader, uspolerede koralrev, hvor du kan snorkle efter farverige fisk i det azurblå hav, en venlig og imødekommende befolkning med en fascinerende, kreolsk kultur, spændende mad – og har du lyst, kan du smage på over 100 forskellige typer rom. Og betale det hele med Euro – du befinder dig jo i EU.

Flybilletter:

Eksempel 25.09-02.10:

 

Eksempel 12.10-19.10 (efterårsferie):

Udvalgte, billige afgange:

Se samtlige flypriser her:

Hoteller:

Eksempel 20.–27. september 2 pers.:

Eksempel 12.-19. oktober (efterårsferie) 2 pers.:

Eksempel 12.-19. oktober (efterårsferie) 4 pers.:

 

Transport til og fra hotellet:

Da der kun er 37 km til hotellet fra lufthavnen, vil jeg anbefale jer at tage en taxi i lufthavnen.

Selv om hotellet ligger ved nogen af verdens bedste strande, har den også en fantastisk pool

Der er også et fantastisk fugleliv på Guadeloupe…

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *