7 dage Mallorca på dejligt strandhotel med havudsigt inkl. fly kun kr. 1.058

Mallorca har i mange år været danskernes favorit i sommerhalvåret – og det med god grund! Øen har det hele. Den ligger  midt i det azurblå Middelhav med kyster, der er fyldt med hvide sandstrande. Her finder du både store og børnevenlige strande ved de populære turistbyer og mindre strande i små klippebugter, omgivet af Mallorcas smukke natur. Her er vandet tit roligt og lavt og dermed perfekt til børn. Er du mere til action, finder du alle former for strandaktiviteter.  Og vil du bare nyde solen i en liggestol, er der rig lejlighed til det. Overalt er der gode spisesteder, hyggelige caféer og barer – og en dejlig, afslappet atmosfære.

Jeg har fundet nogle billige flybilletter til Mallorca fra Billund, København og Hamborg i perioden april – juni. Priserne ligger fra lige under 300 kr. for en returbillet til 700-800 kr. Og der er mange afgange at vælge imellem – se oversigten nedenfor. Jeg har samtidig fundet nogle kanonbillige hoteltilbud. Det betyder f. eks., at du kan holde en uges bade- og solferie på et dejligt lejlighedshotel med fin sandstrand og gode faciliteter for bare kr. 1.058 inkl. fly. Ønsker du at bo 4-stjernet koster det kr. 1.797 med morgenmad, hvis I er 2 personer og kr. 2.431 med all inclusive.

Sådan ser regnestykket ud:

Alle priser er fra 15. marts 2019

Flybilletter:

Hamborg-Palma 08.-15. maj:

Billund-Palma 08.-15. maj:

København-Palma 07.-14. maj:

Billige flyafgange:

Her er et udvalg af de billigste billetter til Palma i de kommende måneder:

 

Hoteller:

3-stjernet lejlighedshotel med havudsigt:

4-stjernet hotel med morgenmad:

4-stjernet hotel med all inclusive:

Ovennævnte hoteller er naturligvis kun et forslag. Er de udsolgt – eller ønsker du noget helt andet, kan du prøve at kigge i denne liste fra Booking.com, der netop nu har en stribe gode hoteltilbud på Mallorca:

Jeg ønsker jer alle en rigtig god tur til Mallorca!

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *