Drømmeferie ved Det Indiske Ocean på TOP 4-stjernet resort: kun kr. 5.677 inkl. ½-pension, transfer og fly

Amani Tiwi Beach Resort har egen, privat strand

– med restaurant og strandbar

– og et fantastisk poolområde

På de smukke kyster lige syd for Mombasa finder du kridhvide strande, turksblåt hav og vajende kokospalmer. En eksotisk badeferie bliver ikke bedre end her langs Kenyas kyst, hvor du også finder masser af strandhoteller i verdensklasse, 3 golfbaner af høj kvalitet og utallige tennisbaner. På havet er der mulighed for spændende dybhavsfiskeri, samt snorkling og dykning på verdens længste koralrev ud for kysten. Er du til byliv, kan du tage ind til Mombasa og shoppe i byens gamle bydel og hygge dig med en god middag og en drink på en af byens mange spisesteder. Og holder du af safari, er der kun 20 km fra kysten ind til den smukke nationalpark Shimba Hills med elefanter, løver, leoparder, aber, bøfler og giraffer i massevis.

Normalt skal du give 10 – 15.000 kr. for en rejse til Kenyakysten med et dansk rejsebureau. Men jeg har fundet et super tilbud til dig hos Tysklands største rejseportal ab-in-den-urlaub.de til ca. det halve.

Her kan du f. eks. få en uges ferie med halvpension på det fremragende Amani Tiwi Beach resort**** fra 2. – 9. maj inkl. fly fra Hamborg og transfer for kun kr. 5.677. Der er masser af andre afgange i perioden fra marts til december til særdeles konkurrencedygtige priser. Du kan i øvrigt stort set selv vælge, hvor lang din ferie skal være. Vælger du f. eks. 13 dage fra 2. – 15. maj,  bliver prisen kr. 7.070.

Prøvebooking 2. – 9. maj:

Du finder tilbuddet lidt nede ad siden.

Prøvebooking 2. – 15. maj:

Du finder tilbuddet lidt nede ad siden.

Lad dig ikke afskrække af, at ab-in-den-urlaub’s hjemmeside er på tysk. Den er utroligt logisk  opbygget og nem at bruge. Du kan evt. bruge Chrome-browseren og Google Translate, så ligner det til forveksling en dansk hjemmeside.

Amani Tiwi Beach Resort ligger lige ud til Det Indiske Ocean og er omgivet af et luksuriøst pool-område med tropiske palmer. Du kan også vælge at slappe af i liggestolene på resortets eget, private strandområde med en dejlig restaurant, der serverer buffet- og á la carte-retter og en strandbar med drikkevarer i alle afskygninger.

Daglige aktiviteter og underholdning arrangeres ved poolen eller på stranden, og der er desuden overvåget miniklub. Gæsterne kan gratis dyrke vandsportsaktiviteter på selv ejendommen.

Personalet i den døgnåbne reception hjælper gerne med lufthavnstransport til Moi Lufthavn Mobassa, der ligger blot 38 km derfra.

Hvordan kommer du til Hamborg?

Lad dig ikke afskrække af, at du skal flyve fra Hamborg. Er du jyde, er det lige så hurtigt at køre dertil som til Københavns Lufthavn, men du slipper for bropenge – og så er det både nemt og billigt at parkere. Du kan også tage en bus fra Aarhus eller København.

Og til sidst lidt billeder:

Verdens største koralrev ligger lige ud for kysten med farvestrålende fisk og skaldyr

Kun 20 km væk ligger nationalparken Shimba Hills med alle de kendte, afrikanske storvildtarter, bl.a. denne dejlige dame!

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle hoteller på Kenias Sydkyst:

https://goo.gl/aV8oWj

Hvordan kommer I til Hamborg?

Lad dig ikke afskrække af, at du skal flyve fra Hamborg. Er du jyde, er det lige så hurtigt at køre dertil som til Københavns Lufthavn, men du slipper for bropenge – og så er det både nemt og billigt at parkere.

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *