Drømmerejse til tropisk ø-paradis: 7 nætter på lækkert, 4* strandresort på Zanzibar fra kun 4.192 kr. inkl. fly, morgenmad og gratis afbestilling


7 nætter på lækkert, 4* strandresort på Zanzibar fra kun 4.396 kr. inkl. fly, morgenmad og gratis afbestilling

Zanzibar er et lille ø-paradis i Det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst. Her kan du nyde den blå himmel, de kridhvide strande, det azurblåhav, de svajende palmer – eller gå på opdagelse i Stone Towns spændende historie i den gamle bydels smalle, kringlede gader til den eksotiske duft af spændende krydderier. Kort sagt et tropisk ferieparadis, som har alt det, vi danskere længes efter om vinteren.

Flytilbud

Hamborg – Zanzibar 10.03 – 17.03

Billund – Zanzibar 18.01 – 25.01

København – Zanzibar 05. – 12.03

 

Hoteltilbud

Et dobbeltværelse koster 454 kr. i døgnet hos Agoda eller 3.178 kr. for en uge. Det svarer til 1.589 kr. pr. person.

Billeder fra hotellet

 

 

Prisberegning

 

Indrejserestriktioner

Du får ved indrejse udstedt et turistvisum, men husk, att dit eget pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter dit ophold.

Inden indrejse skal du udfylde et sundhedsskema. Når du har udfyldt skemaet, modtager du en såkaldt Unique Health Code (UHC), som skal fremvises ved ankomst.

Sundhedsskemaet udfylder du online via dette link senest 24 timer inden afrejse:  https://afyamsafiri.moh.go.tz/#/home

Hvad med Covid-19?

Der stilles ikke krav om vaccination, men besøgende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT)-test taget 96 timer før afgang til Tanzania. Børn på 5 år og derunder er undtaget.

Du bør også altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside, så du er opdateret mht. den seneste udvikling i Corona-situationen.

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *