Efterårsferie på Mallorca: 1 uge på 4* hotel for kun 1.611 kr inkl. fly

Blue Sea Club Marthas med spændende pool-område og dejlig, hvid sandstrand

Efterårsferie på Mallorca kan blive en dyr fornøjelse – fra 7.000 kr. og opad for et 4-stjernet ophold med afrejse fra Danmark i weekenden 16. – 17. oktober.

Du kan spare mange tusind kroner, hvis du har mulighed for rejse ud fra Hamborg fredag den 15. eller mandag den 18. oktober. Billigste afgang er mandag til 1.019 kr., mens fredagsafgangen koster 1.305 kr. for en returbillet.

Jeg har samtidigt fundet et dejligt, 4-stjernet hotel i Cala d’Or med alt, hvad hjertet kan begære for store og små til kun kr. 328 pr. nat for en familie på 4. Er I kun to personer, er prisen 298 kr. pr. nat.

Det betyder, at du for fly og hotel kun skal af med 2.062 kr., hvis I er to, der rejser sammen. Er I f. eks. en familie på 4 personer kan I nøjes med kr. 1.611 kr. per person. Med all inclusive bliver prisen 2.738 per person – se regnestykket længere nede.

Flytilbud

Fly fra Hamborg 18. – 25. oktober:

Fly fra Hamborg 15. – 22. oktober:

Hoteltilbud

18. – 25. oktober (4 personer):

18. – 25. oktober (2 personer):

18. – 25. oktober med all inclusive (4 personer):

Du finder All Inclusive-tilbuddet nederst til højre på DTF’s hjemmeside.

Sådan ser regnestykket ud (4 personer):

Lidt om hotellet

Dette store, smukke resort ligger lun 300 m fra en hvid sandstrand og er ideelt for en familieferie i solen. Her har du adgang til flere, store pools, sportsfaciliteter, restauranter og underholdningsaktiviteter for hele familien.

 

Alle de rummelige lejligheder er udstyret med køkkenfaciliteter, så du kan tilberede dine egne måltider, og derefter slappe af med familie eller venner på opholdsområdet. Du kan også spadsere ind til ”down town” Cala d’Or med sine dejlige restauranter, caféer og hvad der ellers hører hjemme i en lille ferieby, hvilket også inkluderer fin shopping. Der er også flere restauranter nærmere hotellet, som du kan benytte, hvis du da ikke vælger at spise på hotellet, hvor der er stor buffetrestaurant, pizzeria og a la carte-restaurant med et godt vinkort. Eller du kan tilberede dine egne måltider, da alle de rummelige lejligheder er udstyret med køkkenfaciliteter. Endelig har du som tidligere beskrevet også mulighed for at vælge All Inclusive, hvor måltider og udvalgte drikkevarer er betalt hjemmefra.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *