Pletskud! Lang weekend i Wien: 3 nætter på 4* hotel kun kr. 635 inkl. fly

Slottet Belvedere tæt på Wiens centrum

Østrigs hovedstad Wien gemmer på masser af spændende oplevelser. Byen anses af mange for Europas smukkeste og er flere år i træk blevet kåret som verdens bedste by at bo i. Her findes alle typer seværdigheder og attraktioner: flotte museer, imponerende slotte og en spændende bymidte med masser af butikker, restauranter og cafeer – og en perlerække af verdensberømte konditorier.

Nu har du mulighed for at opleve alt dette på en lang weekend fra torsdag til søndag. Jeg har nemlig fundet nogle ultra lave priser på Skyscanner på direkte fly fra Billund til Wien. Priserne er lige nu kun 127 kr. for en returbillet.

Jeg har samtidigt fundet et godt, 4* hotel med fin beliggenhed i Wiens centrum til kun 987 kr. for et dobbeltværelse i 3 nætter eller 494 kr. pr. person.

Det betyder, at du for fly og hotel kun skal betale 127 + 497 = 635 kr.

Flytilbud

Fra Billund 28.10- 31.10:

Andre billige rejsedatoer fra Billund:

Alle priser er fundet på Skyscanner.dk den 29.08.2021

Der er naturligvis også fly fra København, men her er priserne langt højere, typisk mellem 1.000 og 2.000 kr.

Hoteltilbud

Der er masser af gode hoteller i Wien i alle prisklasser. Er dette hotel udsolgt, eller har du lyst til noget helt andet, så kig i denne oversigt over ledige hoteller i Wien til skarpe priser:

Transport fra lufthavnen til Wien

Wiens lufthavn ligger ca. 20 km øst for centrum. Jeg vil anbefale, at du tager med et S-Bahn-tog på linjerne S7 og S2. Det er den billigste måde at komme ind til byen på, togene kører hver halve time, og turen tager kun en halv time.

Til sidst et par billeder fra Wien:

Intet besøg i Wien uden et besøg på Den Spanske Rideskole

– eller et stykke Zacher Torta på et af byens verdensberømte konditorier…!

Rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *