En uges skiferie i Frankrig m/fly fra kun 2.519 kr. inkl. 3* hotel og billeje

Skiregionen Grand Massif ligger midt i Haute-Savoie og er kendetegnet ved et varieret terræn med masser af muligheder for både børn, nybegyndere og erfarne skiløbere. Grand Massif forbinder fem skisportssteder, som tilsammen udgør et af de største, sammenhængende skiområder i Frankrig, hvor du kan du boltre sig på hele 265 kilometer pister i op til 2.480 meters højde. Det betyder, at man her får knap 2.000 meter i faldhøjde og dermed gode, lange nedfarter. Er man erfaren på ski kan man søge mod Lac de Gers i den højeste del af området ved Grandes Platières og Tête Pelouse, hvor der findes masser af udfordringer. Selvom øvede skiløbere foretrækker denne del af området, så kan begyndere og børn også nyde godt at de brede blå pister oppe i højden.

Flytilbud

Jeg har i mit eksempel valgt en afrejse fra København 17. januar med hjemkomst 24. januar. Der er mange andre gode afgange til superskarpe priser i både januar og februar. Her har du en oversigt over de billigste rejsedatoer. Priserne ligger typisk mellem 300 kr. og 1.100 kr.

Billige flyafgange i januar og februar

 

Hoteltilbud

Prisen på 2.527 kr. er for to personer i dobbeltværelse, dvs. 1.264 kr. pr. person.

Hotellet ligger i den hyggelige bjergby Morillon i Haute-Savoie i gåafstand fra den centrale lift i Morillon, hvorfra du kan komme rundt i hele det 265 km store pisteområde Le Grand Massif.

Samtlige værelser har eget badeværelse, satellit- og kabel-tv, tekøkken og wi-fi. Der er gratis parkering og gratis skiopbevaringsrum, ligesom du kan benytte hotellets gode rabataftale på liftkort og skiudstyr.

Skulle hotellet være udsolgt, er der en del andre gode hoteller i Le Grand Massif-området – se linket herunder.

 

Transport fra lufthavnen til hotellet

Der er kun 73 km fra lufthavnen i Geneve til hotellet, så det tager kun godt en time i bil. Jeg vil derfor anbefale, at du lejer en bil i lufthavnen, da det er både dyrere og mere besværligt at benytte et af de mange shuttle-tilbud i lufthavnen.

Prisen er kr. 1.994 for alle passagerer. Er I to, bliver prisen 997 kr. pr. person.

Hvad med liftkort?

Du kan bestille liftkort med rabat hos hotellet – eller købe det på nettet. Læs mere om de forskellige liftkort, priser, etc. her:

https://www.grand-massif.com/en/your-stay/ski-passes/tariffs-lift/

 

Prisberegning

 

Indtryk fra Morillon og Le Grand Massif

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *