Vild luksus! Padeltur til Fuengirola for kun 2.193 kr. inkl. 4 nætter på 5* luksushotel og direkte fly.

En padelrejse til Sydspanien er en fantastisk mulighed for at kombinere sportslige udfoldelser med sol, ferie og sjove oplevelser. Ikke mindst, når du skal bo på det 5-stjernede Hilton Higueron i Fuengirola, et af de mest eksklusive sportsresorts i det sydlige Spanien. Udover hotellets 9 padelbaner har du masser af muligheder for andre sportsaktiviteter, samt adgang til pools, spaafdeling, fitnessfaciliteter og en anerkendt Michelinrestaurant. Du kan også tage til Fuengirolas berømte sandstrand, som ligger få minutter væk og tage en svømmetur i det stadigt lune Middelhav. Eller nyde en drink på en af de mange strand- og fortovscafeer på Paseo Maritimo.

Og det bedste af det hele? Alt dette kan du opleve på en lang weekend med 4 overnatninger for kun 2.193 kr. og med 3 overnatninger for bare 1.728 kr.

Flytilbud

01. – 05. december fra Aarhus

Jeg har valgt flyafgangen fra Aarhus onsdag den 1. december med hjemrejse søndag den 5. december. Der er mange andre billige flyafgange fra onsdag til søndag i både december, januar og februar – se oversigten herunder

Billige flyafgange fra Aarhus

Alle priser er fundet 10.11.2021

09. – 12. december fra København

Jeg har i mit eksempel valgt afgangen fra København torsdag den 9. december med hjemkomst søndag den 12. december. Da der ikke går direkte fly om onsdagen, har jeg fra København valgt afgange fra torsdag til søndag, dvs. af tre dages varighed. Du ankommer dog så tidligt torsdag, at du får mulighed for at spille padel i næsten 3 hele dage. Flyafgangene er fundet på Skyscanner, hvor der er masser af muligheder for at finde præcis de datoer, der passer til dine ønsker, uanset om du vil afsted i 3, 4 eller 5 dage – eller måske en uge.

Billige flyafgange fra København

Alle priser er fundet 10.11.2021

Hoteltilbud

01.- 05. december (4 nætter)

Prisen på 3.262 kr. er for to personer i dobbeltværelse, dvs. 1.631 kr. pr. person.

 

09. – 12. december (3 nætter)

Prisen er for to personer i dobbeltværelse, dvs. 1.224 kr. pr person.

 

Prisberegning

Fra Aarhus – 4 overnatninger:

Fra København – 3 overnatninger:

 Sådan booker du hotellets baner

Du kan naturligvis booke baner ved personlig henvendelse på hotellet, men også via Playtomic-appen, hvor du både kan booke baner og søge spillere. Her har du et link til banebookning på hotellet via Playtomic:

https://tinyurl.com/6cyxh5nu

Transport fra Malaga Airport til Fuengirola

Der går både bus og tog fra lufthavnen til Fuengirola, men jeg vil anbefale at tage en taxi til hotellet. Det tager ca. 14 minutter og koster ca. 35 euro.

 

Lidt indtryk fra hotellet

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *