En uges skiferie i Østrig i februar – også uge 7 – fra kun 1.522 kr. inkl. liftkort

Er du en af de mange, der har gået og drømt om at holde skiferie i Østrig? Men ikke har turdet bestille på grund af indrejserestriktionerne vedr. Covid-19? Så ved du sikkert, at reglerne nu er blevet lempet så meget, at de fleste af os igen har mulighed for at tage ferie i Østrig.

Hvis du ikke har fået bestilt din ferie endnu, så har jeg en rigtig god nyhed til dig: Jeg har fundet en stribe supergode tilbud fra lørdag til lørdag i skolernes vinterferie i uge 7. Der er også gode tilbud i resten februar.

Priserne starter ved 1.522 kr., og der er rigtig mange rejser til under 3.500 kr. Alle rejser er af en uges varighed og inklusiv liftkort.

       

Lejligheder Pitztaler Gletscher fra 1.522 kr.

Skiområde: Pitztal

Lejlighederne ligger i Pitztal mellem Wiese og Mittelberg. Skiområderne Pitztaler Gletscher og Rifflsee nås let med skibussen. Der ligger et skibussttoppested ca. 200 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har faciliteter som skirum og gratis parkeringspladser samt hhv. nogle med opholdsrum, morgenmadsrum, støvletørrer, terrasse, sauna, dampbad, infrarødkabine eller internet (mod betaling). De hyggeligt indrettede lejligheder har bad eller douche/wc, stue med tv, nogle med internet, 1 eller flere separate soveværelser, tekøkken med køleskab, komfur, elkedel, kaffemaskine, mikrobølgeovn og nogle med bageovn samt nogle med balkon eller terrasse.

  • Højde skiby: 1.640 m
  • Pister: 40 km
  • Højeste punkt: 3.440 m
  • Liftkort værdi op til 1.974 kr inklusiv!

 

Lejlighed Bürgerberg*** fra 4.047 kr.

 Skiområde: Bad Hofgastein

Dette hyggelige indkvarteringssted ligger ca. 1,2 km fra centrum af Bad Hofgastein. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger allerede ca. 350 m fra indkvarteringen. Skibussen holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet Gastein (ca. 2,5 km fra indkvarteringen). En indstigning til løjpen ligger ca. 350 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har opholdsrum, Wi-Fi og gratis parkeringspladser. Derudover får man “Gastein Card” med mange rabatter.

  • Skibyens højde: 859 m
  • Pister: 760 km
  • Højeste punkt: 2.700 m
  • Liftkort værdi op til 2.287 kr. inklusiv!

 

Andre tilbud i Østrig i vinterferien uge 7

Tilbudene ovenfor har jeg fundet hos Snowtrex, verdens største udbyder af skirejser.

Skulle disse tilbud være udsolgt, eller har du lyst til noget andet, har Snowtrex lige nu hele 69 gode tilbud at vælge imellem i Frankrig i vinterferien uge 7 og i resten af februar og marts – se oversigten her:

Et par billeder fra Østrig


 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *