All inclusive og wellness i Harzen: 4 dage på velbeliggende hotel for kun 1.419 kr. – også i vinterferien

 

Kun få timers kørsel fra Danmark ligger Harzen med sine dramatiske bjerge, skove og søer – og hyggelige, charmerende byer.

Her kan I bo i 4 dage med all inclusive på et dejligt wellness-hotel i en af Harzens skønne kurbyer for kun 1.419 kr. I skolernes vinterferie i uge 7 er prisen bare 1.619 kr. pr. person. I kommer til at bo ved et af Harzens bedste, alpine skiområder, så hvis vejret er med jer, har I også mulighed for at nyde livet på pisterne.

Tilbudspakke:

  • 3 overnatninger m. morgenmad
  • 3 x aftenbuffet
  • 2 x let frokost + kaffe og kage
  • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
  • Adgang til wellness “Pano Beach”

Aparthotel Panoramic

Aparthotel Panoramic ligger i den hyggelige kurby Bad Lauterberg – tæt på Harzens mange herligheder.

Hotellet har ikke mindre end tre restauranter, Bierstube og en bar, hvor I kan nyde en forfriskning eller en drink efter middagen. Der er gratis parkering ved hotellet samt mulighed for parkering i P-hus mod et gebyr. Hvis I har cykler med, så er der også mulighed for at henstille dem i et aflukket rum.

Hotellet tilbyder et stort badeområde, der hedder Pano Beach, hvor I bl.a. finder swimmingpool (åben 8:00-21:30), dampbad og sauna.

Tilbudskalender

Herunder har du links til Risskov Bilrejsers prisoversigt for de næste tre måneder. Prisen for et 4-dages ophold ligger som oftest på 1.619 kr., bortset fra de sidste 14 dage af marts, hvor priserne er nede på 1.419 kr. og de to midterste uger af april, hvor prisen ligger på 1.899 kr.

Billeder fra hotellet og dets omgivelser

 

Tilbage til forsiden…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *