Forår i Paris: 3 dage på dejligt 3* hotel m/morgenmad kun kr. 885 inkl. fly

Så er der afgang til Paris – Europas mest romantiske hovedstad! Den smukke by er altid et besøg værd, ikke mindst i april og maj, hvor træerne blomstrer, temperaturen er mild, og livet leves udendørs på gader og stræder, med lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og shopping i lækre stormagasiner.

Jeg har på Skyscanner fundet nogle utroligt billige flybilletter fra København til Paris i april, maj og juni. F. eks. koster en flybillet fra 24. – 26. april kun kr. 368 tur/retur. Jeg er samtidig faldet over et kanontilbud på overnatning: 3 dage/2 nætter på et dejligt og meget rost 3-stjernet hotel til kun kr. 890 eller kr. 445 i alt pr. person. Det betyder, at du kan holde en 3-dages miniferie i Paris for kun kr. 368 + 445 = kr. 813. Med morgenmad bliver det kr. 885 pr. person.

Sådan ser regnestykket ud:

 Fly:

Der er masser af andre, billige afgange i både april, maj og juni fra København på 2, 3 og 4-dages rejser. Fra Billund er priserne desværre flere gange højere, så her vil jeg anbefale at du rejser via Hamborg i stedet, hvor priserne ligner dem fra København.

Ovenstående afgang er fra 24. – 26. april. Der findes mange andre afgange samme dag med andre afrejsetidspunkter og det gælder stort set alle andre datoer her i foråret, så der er helt sikkert også en afgang, der passer til dine ønsker.

 Udvalge rejsedatoer og priser fra København:

 Udvalgte rejsedatoer og priser fra Hamborg:

Alle priser er fra 27. marts 2017

Hotel:

Ønsker du at bo billigt og godt, vil jeg anbefale Hotel Reseda*** i Bagnolet. Hotellet ligger ved siden af en metrostation med let adgang til Paris’ centrum. Der er desuden kun 20 minutter til Paris Charles de Gaulle Airport med direkte bus nummer 351.


Stiller du lidt større krav, har du et godt tilbud her på et 4-stjernet hotel med morgenmad til kun kr. 775 pr. nat for 2 personer:

Der findes mange tusinde hoteller i Paris, så hvis ovennævnte forslag ikke lige passer til dine ønsker, er jeg sikker på, du kan finde dit ønskehotel i denne oversigt oversigt fra Trivago:

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

4 comments

 1. Hejsa
  Kan man slet ikke finde billige flybilletter fra AAlborg, Aarhus eller Billund til Paris ? Mvh Janne

  • Hej Janne, desværre er priserne fra Jylland meget højere end fra København og Hamborg. Det er derfor jeg i mit indlæg skriver: “Fra Billund er priserne desværre flere gange højere, så her vil jeg anbefale, at du rejser via Hamborg i stedet, hvor priserne ligner dem fra København. Mvh./Rudi/Rejsepiraten

  • Hej Mette,

   Så skulle det virke igen!

   STOR tak for din henvendelse!

   Mvh./Rudi/Rejsepiraten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *