Last minute Fuerteventura: 7 dage på dejligt, strandnært hotel kun kr. 1.722 inkl. fly

Hotellet har et stort pool-område, men ligger også tæt på den dejlige sandstrand

Hører du til de heldige, der kan ta´ på en uges sol- og badeferie med ultrakort varsel, så har du en fantastisk mulighed her: Du kan flyve med Tui fra København til Fuerteventura på torsdag den 30. marts og retur den 6. april for kun kr. 498 inkl. 20 kg bagage. Jeg har samtidigt fundet et par gode hoteltilbud til dig. F. eks. kan du få en god, veludstyret lejlighed tæt på stranden til kun kr. 2.448 eller kr. 1.224 pr. person. Det betyder, at I kan få en hel uges sol og sommer for kun kr. 1.722 pr. person (fly + hotel).

Sådan ser regnestykket ud:

Hotel:

Bungalows Fuertesol ligger tæt på en dejlig sandstrand og har et stort pool-område med poolbar og en separat børnepool. Alle lejligheder har separat soveværelse og veludstyret køkken. Hotellet ligger kun 7 km fra lufthavnen, så det tager kun få minutter at komme dertil i taxi.


Er du mere til 4-stjernet afslapning med halvpension er der et godt tilbud her:

Der er naturligvis mange andre hoteller på Fuerteventura i alle prisklasser og med garanti også et, der passer præcist til dine ønsker. Prøv at kigge i denne oversigt, hvor du kan se en beskrivelse af alle de hoteller, der er ledige på Fuerteventura netop nu.

Fly:

Der er som nævnt tale om et last minute tilbud fra Tui, så du skal ikke vente med at bestille, men gøre det hurtigst muligt!

OBS! Når du kommer ind på Tui’s hjemmeside, får du som standard en pris frem på 996 kr. svarende til 2 personer. Rejser du alene, eller er I flere end 2, retter du bare antallet.

Rigtig god ferie!

Flere gode rejser med Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *