Græsk øferie: 7 dage Poros på 4* strandhotel inkl. fly kun kr. 653

Kunne du tænke dig at holde ferie på en smuk, græsk ø, som endnu ikke er overrendt af udenlandske turister? Så har jeg strikket en rejse sammen til dig til en helt fantastisk pris. Det drejer sig om en uges ophold på Poros, en af de Saroniske øer, kun 40 km fra Athen – tæt på Peleponnes. Her kan du opleve ægte græsk atmosfære, en velbevaret gammel bydel, dejlige strande og en lang havnepromenade med taverne, cafeer, butikker, barer og restauranter. Samt en lille havn, hvor imponerende sejlbåde og yachts lægger til om aftenen efter dagens cruise i det omliggende øhav.

Det lyder umiddelbart helt vanvittigt, men du kan få en en uges ferie på denne græske ø-perle for kun kr. 653 på et 4-stjernet hotel og med direkte fly fra Billund, hvis du tager afsted i april – og for kr. 872 i maj måned, hvis I er to, der rejser sammen. Også i juni er der billige flybilletter fra kr. 620 for en returbillet. Der er også masser af flybilletter fra København til priser fra kr. 773.

I kommer til at bo perfekt på New Aegli Hotel****, som ligger kun 20 m fra stranden og blot 1.500 fra Poros By. Hotellet har bl. a. to restauranter, pool med solterrasse og poolbar, pianobar, motionscenter mm – og så er der gratis wifi overalt.
[maxbutton id=”6″ ]

Her har du regnestykket:

 

 

 

Eksempel 1: Billund – Athen 02.04 – 09.04 til kr. 653 pr. person

Flybilletter:

Overnatning i Piræus 2. – 3. april:

Da I ankommer til Athens lufthavn kl. 23:15, kan I ikke nå sidste færge til Poros. I tager derfor lufthavnsbus X96 kl. 00:00 til Piræus, hvor I overnatter på det anmelderroste, 3-stjernede hotel Queens Leriotis og tager færgen til Poros næste morgen. Bus- og færgeafgange, priser mv. – se længerede nede på siden.

Overnatning på Poros 3. – 9. april:

m

 

Eksempel 2: Billund – Athen 7. – 14. maj til kr. 872 pr. person

Flybilletter:

Overnatning i Piræus 7. – 8. maj:

Overnatning på Poros 8. – 14. maj:

 

Transport fra lufthavnen til Piræus:

Det er nemt og billigt  at komme fra lufthavnen til Piræus, hvorfra færgen sejler jer over til Poros. I tager lufthavnsbussen X96, som holder udenfor ankomsthallen mellem udgang 4 og 5. Turen tager ca. 1 time og koster kun 5 EUR. Og det allerbedste: der er afgange døgnet rundt, så uanset, hvornår I ankommer, kan I komme med en bus relativt hurtigt. Her har du afgangstiderne (gælder indtil udgangen af juni):

Busafgange Athen Airport – Piræus:

 

 

 

 

 

 

 

 

Busafgange Piræus – Athen Airport:

 

 

 

 

 

 

 

I kan naturligvis også tage en taxi, her er prisen noget højere: 38 EUR eller 19 EUR pr. person.

Færge fra Piræus til Poros:

Her vil jeg anbefale Go-ferry.com, hvor du finder en række fine afgange fra Piræus til Poros med hurtigfærge. Turen tager enten 1 time eller 75 minutter og koster 34 EUR. Du kan godt finde billigere færgeruter, men så skal du også regne med en væsentlig længere sejltid. Her har du sejlplanen for 3. – 9. april:

Andre rejsetidspunkter:

Der findes masser af andre rejsetidspunkter med billige flybilletter og hoteller end dem, jeg har nævnt her.

Jeg har derfor lavet denne oversigt til dig med de billigste, direkte flyafgange fra Billund og København til Athen i perioden april – juli. Alle priser er tur/retur.

Billige fly fra Billund:

April fra kr. 252

Maj fra kr. 438

Juni fra kr. 619

Juli fra kr. 1.071

Billige fly fra København:

April fra kr. 773

Maj fra kr. 891

Juni fra kr. 944

Juli fra kr. 1.789

Med hensyn til overnatning bruger du blot hoteltilbuddene ovenfor og ændrer datoerne.

Til sidst lidt billeder:

Du kan næsten sidde med fødderne i vandkanten og nyde din drink…!

Fin beliggenhed med egen strand…

Smuk udsigt over det Sarroniske Hav

Poros by har en smuk havnepromenade og en velbevaret, gammel bydel

Der er masser af cafeer, taverner og restauranter på havnepromenaden….

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *