Solferie på italiensk: 7 dage Rimini inkl. 4* strandhotel og fly kun kr. 910

 

Rimini er allermest kendt som badeby med sine vidunderlige sandstrande, og som sofistikeret forlystelsesby med et væld af forretninger, fabelagtige restauranter og trendy barer, samt kendte og meget besøgte diskoteker. Men byen har faktisk også en lang historie bag sig, som man kan opleve ved at besøge det hyggelige, gamle centrum.

Lige nu kan du komme til Rimini og nyde solen, det blå Adriaterhav og den italienske atmosfære til ren discountpris. Jeg har nemlig fundet en række superbillige flyafgange fra København til Bologna i perioden april – juli. Priserne starter ved kr. 252 i april, i juni kan du komme afsted for blot kr. 363 og i skolernes sommerferie midt i juli kan du få returbilletter til kr. 600 – 800 – se oversigten længere nede.

Jeg har samtidigt fundet et dejligt, 4-stjernet strandhotel til kun kr. 1.316 for en uges ophold i dobbeltværelse, eller kr. 658 pr. person.

Det betyder, at I for fly og hotel kan nøjes med at betale fra 252 + 658 = kr. 910 pr. person.

Billige flybilletter fra København til Bologna:

Eksempel: 02.04 – 09.04:

Hotelophold

 

Ovennævnte hotel er naturligvis kun et eksempel. Skulle det vise sig at være udsolgt, eller har du lyst til noget helt andet, kan du prøve at kigge i nedenstående oversigt, hvor du kan finde flere hundrede gode hoteller i alle kategorier.

 

Eksempler på billige flyafgange i april – juli:

Transport fra lufthavnen til hotellet

Her vil jeg anbefale, at I lejer en bil, som kan fås fra kr. 277 for en uge. Det tager kun godt en time at køre til Rimini fra lufthavnen og så har I mulighed for at komme lidt rundt i området, hvor jeg varmt vil anbefale den lille kystby Sirolo med en bjergtagende smuk beliggenhed, italiensk mad og vin, når det er bedst –  og en fantastisk sandstrand.

Den dejlige sandstrand i Sirolo syd for Rimini

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *