Gran Canaria inden jul: 7 eller 11 nætter på strandhotel med fantastisk udsigt fra kun 2.325 kr. inkl. fly og gratis afbestilling

Kunne du tænke dig lidt sol og varme inden jul, så har jeg et rigtig godt tilbud til dig her. Jeg har nemlig fundet et spændende hotel ved sandstranden i Taurito på Gran Canarias sydkyst til en utrolig lav pris og nogle gode og billige flyafgange i både november og december. Det betyder, at du kan holde en uges dejlig sol- og badeferie for kun 2.325 kr. Vil du være væk 11 nætter koster det bare 2.724.

Flytilbud

København – Las Palmas4.-11.december:

København – Las Palmas 04. – 11. december:

Billige flybilletter fra Kbh. i november og december:

Alle priser er fra 18.10.2021

 

Hoteltilbud

Et dobbeltværelse koster 390 kr. pr. nat eller 195 kr. pr. person. Denne pris gælder i øvrigt for alle de rejsedatoer, jeg har fundet ovenfor.

Hotel Cala Blanca er et godt, 3* hotel med en fantastisk beliggenhed og mange gode faciliteter, bl.a. egen tennisbane, dejligt poolområde og en fin restaurant. Hotellet ligger kun 300 m fra sandstranden I Taurito og tilbyder,, som du kan se af billederne, fantastiske udsigter over Atlanterhavet.

Billeder fra hotellet:

 

 

Sådan ser regnestykket ud

Transport til og fra hotellet

Det er nemt og billigt at tage bussen fra lufthavnen til hotellet. Du skal vælge bus 91, det koster mellem 35 og 70 kr., og turen tager knapt en time.

Taxi er noget hurtigere, ca. 35 min og koster fra 290 kr.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *