Luksus wellness i Varberg: 2 dage på Varberg Kusthotell fra 892 kr. inkl. den store Spapakke Deluxe, middag og morgenmad

Trænger I til et spaophold i luksusklassen? Til en uforskammet lav pris? Så forkæl en du holder af med et 2-dages spaophold inkl. dejlig middag, morgenmad og overnatning på Varberg Kusthotell. Hotellet er et af Nordens mest anerkendte inden for spa og Wellness. Med i tilbuddet er hotellets berømte Spapakke Deluxe, samt lækker middag og morgenmad.

Varberg Kusthotell

Hotellet er et af Nordens få, klassiske kysthoteller og har en fantastisk beliggenhed lige ud til havet i den smukke Apelviken – og alligevel blot 2 km fra Varbergs centrum.

De fleste gæster besøger hotellet for at få fornyet energi i Sveriges eneste Thalasso-spa, som er baseret på naturligt havvand – og hvor I bl.a. kan nyde en lang række afslappende behandlinger, flere forskellige former for sauna, samt varme og kolde bade.

Prisen for en overnatning inkl. Spapakke Deluxe er 1.784 kr. ialt, eller 892 kr. pr. person. Jeg har valgt en overnatning fra 9. – 10. november, men der er mange andre muligheder i både november og december til denne meget lave tilbudspris, se oversigten herunder.

Datoer med ophold til kr. 892 kr pr. person

Transport til Varberg

Bor du i København er det nemmeste at tage toget fra Københavns Hovedbanegård. Det tager 3 timer og koster i skrivende stund 611 kr. for en returbillet. En anden mulighed er naturligvis at tage bilen, det tager lidt under 3 timer.

Bor du i Nord- eller Midtjylland kan du også vælge at tage færgen Frederikshavn-Gøteborg eller Grenå-Halmstad. Der er lidt under en times kørsel fra både Gøteborg og Halmstad til hotellet.

 

Billeder fra Varberg Kusthotell

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *