Julestemning i Berlin: kun kr. 648 inkl. 3 nætter på 4* hotel og fly

Om kort tid er Berlin igen smukt pyntet med juletræer og lys i tusindvis. Og er du ikke allerede i julehumør, så kommer du det med garanti, når du har besøgt et eller flere af de 80 traditionsrige og stemningsfulde julemarkeder, som byen er så berømt for. En dejlig måde at komme i julestemning på. Og som opvarmning til julens indkøb, hvor Berlin byder på shopping i verdensklasse.

Alt dette og meget mere kan du opleve til en utrolig lav pris, nemlig kr. 648 inkl. fly  og 3 overnatninger på Wyndham Garden Berlin Mitte****, hvis I er to, der rejser sammen. I kan også vælge Scandic Berlin Kurfürstendamm til kr. 876 pr. person. Og er I til 5-stjernet luksus, hvorfor så ikke vælge Steigenberger Hotel Berlin***** lige ved Kurfürstendamm og byens store park Tiergarten. Også her er prisen helt vanvittig: kr. 1.056 pr. person for 3 nætter inkl. fly.

Disse 3 eksempler er alle med afgang fra Billund 16.12 og hjemkomst 19.12. Der er mange andre andre datoer at vælge imellem i november og december – se listen nedenfor. Du kan også rejse fra København – her er priserne lidt højere. Se nedenfor.

 

 

 

Alle rejsetilbuddene er fra Expedia. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste de ønskede datoer og afrejselufthavnen, når du er kommet ind på deres hjemmeside via ovenstående link.

Hvilke julemarkeder skal du besøge?

Her vil jeg foreslå Spandau, Gendarmenmarkt, Alexander Platz, Charlottenburgslottet og Kulturbrauerei i Printzlauerberg.

Her har du et link til samtlige julemarkeder i Berlin i 2018

Unter den Linden – en oplevelse i december

Og så må du ikke snyde dig selv for Berlins smukkeste julegade Unter den Linden og et besøg på Kufürstendamm med Berlins smukkeste julebelysning placeret i de ældganle platantræer, der nogle steder lukker sig helt over gaden

Kurfürstendamm – eller i folkemunde Ku’damm – har Berlins flotteste julebelysning

Gendarmenmarkt- et af Berlins mest berømte julemarkeder…

Rigtig god juletur til Berlin!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *