Supertilbud: 7 dage Madeira kun kr. 1.362 inkl. 3* hotel med pool, havudsigt og direkte fly fra København

Her er et supertilbud på en uges ferie på den portugisiske ø Madeira. Et feriemål med vidunderlig natur, gode shoppingmuligheder, skønne restauranter og barer – og et mildt og behageligt klima året rundt.

Jeg har i dag fundet billige flybilletter fra København til Madeira hos Spies, TUI og Apollo til priser fra kr. 599 til kr. 998 for en returbillet. Alle afgange er i november og december og er med direkte fly.

Jeg har samtidig fundet et godt, 3-stjernet hotel i nærheden af Funchal, Madeiras hovedstad og lufthavnen. Det hedder Cheerfulway Bravamar Hotel og ligger lige ud til Atlanterhavet i den charmerende kystby Ribeira Brava med en fantastisk havudsigt. Det koster kun kr. 1.525 for en uge eller kr. 763 pr.  person.

De billigste afgange er 19. og 26. november til kr. 599. Her kan hele rejsen gøres for 599 + 763 = kr. 1.362 pr. person, hvis 2 rejser sammen.

Flybilletter:

Her har du en oversigt over billige flybilletter fra København til Funchal i november og december, alle til under kr. 1.000 for en returbillet:

Hotelovernatning:

Når du er landet i lufthavnen, er det nemmeste at tage en taxi til hotellet. Det koster kun ca. 20€.

Dette hotel er naturligvis kun et eksempel. Har du lyst til noget andet, kan du prøve at kigge listen herunder fra Booking.com igennem. Den indeholder masser af gode hoteltilbud i alle prisklasser:

Til sidst lidt billeder fra smukke Madeira:

Andre gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *