Julestemning i smukke Berlin: 2 nætter på centralt, 4 * hotel fra kun 718 kr. inkl. morgenmad, afbestilling og fly

Om kort tid er Berlin igen smukt pyntet med juletræer og lys i tusindvis. Og er du ikke allerede i julehumør, så kommer du det med garanti, når du har besøgt et eller flere af de 80 traditionsrige og stemningsfulde julemarkeder, som byen er så berømt for. En dejlig måde at komme i julestemning på. Og som opvarmning til julens indkøb, hvor Berlin byder på shopping i verdensklasse.

Alt dette og meget mere kan du opleve til en utrolig lav pris, nemlig fra 718 kr. inkl. fly fra Aarhus og 2  overnatninger på Wyndham Garden Berlin Mitte****, hvis I er to, der rejser sammen. Fra København er prisen 768 kr.

Flytilbud

Aarhus – Berlin 23. – 25. november:

København – Berlin 23. – 25. november:

Billige flyafgange fra Aarhus og København:

Fra Aarhus er der billige fly hver tirsdag med hjemkomst torsdag fra den 23. november til 21. december. Priserne ligger under 400 kr. for en returbillet.

Fra København er der daglige afgange, så her er mulighederne næsten ubegrænsede. Priserne er lidt højere end fra Aarhus, de fleste ligger mellem 400 og 700 kr. for en returbillet.

Hoteltilbud

Hotel Wyndham Garden Berlin Mitte**** er et lækkert, 4-stjernet design-hotel beliggende i et hyggeligt og roligt område i Berlin centrum, tæt på S-Bahn-stationen Berlin-Gesundbrunnen og blot 400 m fra metroen.

Hotellets smukke restaurant, Urhwerk, har højt til loftet, dejligt lys og byder på alt fra lokale til internationale specialiteter. Er I til farverige cocktails, kan I passende slentre op til hotellets glasdækkede Sky Bar, Fabriklounge, der også kan tilbyde lækker mad og snacks til drikkevarerne.

Hotellet koster 369 kr. pr. overnatning for 2 personer og dermed 369 kr. pr. person for 2 nætter.

Hvilke julemarkeder skal du besøge?

Her vil jeg foreslå Spandau, Gendarmenmarkt, Det Røde Rådhus og Alexander Platz.

Her har du et link til samtlige julemarkeder i Berlin i 2021:

Julemarkeder i Berlin 2021

Næsten alle julemarkederne åbner 22. november og lukker igen 31. december.

 

Billeder fra julebyen Berlin

Rigtig god juletur til Berlin!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *