Ski-weekend i Chamonix Mont Blanc: fra kun 2.384 kr. inkl. 3* centralt hotel, fly, bil og liftkort

Er der noget skønnere end en frokost med panoramaudsigt til Europas højeste bjerg?

Kunne du tænke dig to fulde dage på ski i legendariske Chamonix i januar? På et godt, 3-stjernet hotel midt i byen? Uden at skulle ofre en eneste af dine kostbare feriedage? Og til en pris, der lyder som det glade vanvid?

Så læs venligst videre, for her kommer et supertilbud til dig, som jeg faktisk er lidt stolt af:

I flyver fra København fredag kl. 20:50 og lander i Geneve kl 22:55. Her står jeres Golf lejebil klar, og en time senere er I fremme ved hotellet i Chamonix.

I har nu to fulde dage på ski i et af Europas bedste og mest snesikre skiområder, indtil I søndag eftermiddag kører retur til lufthavnen, hvor der er afgang 18:15 med ankomst i København kl. 20:25.

Og prisen? Ja, den er bare 2.384 kr. pr. person for fly, hotel, bil og liftkort, hvis I er 4, der rejser sammen. Er I 2 koster det 3.126 kr., hvis I vælger samme hotel og bil.

Har I mulighed for at tage lidt tidligere afsted, har SAS i øvrigt en afgang kl. 17:35 med ankomst i Geneve kl. 19:35.

Flytilbud

Det kan tage lidt tid, før søgemaskinen er helt færdig, den lave pris kommer typisk sidst i søgningen.

I mit eksempel har jeg valgt en afgang fredag aften den 14. januar kl. 20:55 med hjemrejse søndag aften den 16. januar. Vil du hellere afsted tidligere om fredagen går der som sagt et fly 17:35 med ankomst 19:35.

Der findes lige nu stadigvæk billige weekendafgange i januar og til dels også februar, som du kan se herunder:

Billige fly fredag – søndag i januar og februar

Alle priser er fundet 12.10.2021

Hoteltilbud

Jeg har fundet et super godt hoteltilbud på Agoda.dk, nemlig Plan B Hotel, som ligger midt i Chamonix tæt på det hele og med kun 280 m til den verdensberømte svævebane Aiguille du Midi, der går op i 3.842 meters højde.

Pris ved 4 personer:

Hotellet koster 1.346 kr. pr. nat eller 2.692 kr. i alt, hvilket svarer til 673 kr. pr. person, når 4 bor sammen.

Pris ved 2 personer:

Hotellet koster 999 kr. pr. nat, hvilket også er prisen pr. person for hele opholdet.

Chamonix Mont Blanc – et af verdens bedste skiområder

Chamonix er et af verdens bedste skiområder, beliggende med en betagende udsigt til Mont Blanc. Her mødes skiløbere, free riders og snowboardere fra hele verden for at nyde det utroligt varierede og spektakulære terræn. Med liften Téléphérique de l’Aiguille du Midi kommer man fra Chamonix op i 3.842 m højde, hvorfra man har en fantastisk udsigt over Mont Blanc – og et off-piste nedløb tilbage til Chamonix, som ikke fås bedre noget sted i verden. Selve dalen består af fem hovedområder, der alle er forbundet med gratis shuttle bus. Har man mod på yderligere oplevelser, kan man med et Mont Blanc Unlimited Pass også få adgang til Coumayeur på den italienske side af grænsen – eller Verbier inde i Schweiz.

Byen er en ægte, fransk by, der summer af ægte fransk atmosfære med sine fortovscafeer, restauranter, specialforretninger – og legendariske afterski parties.

Som tidligere nævnt, så passer flyafgangene ud og hjem så fint, at selv jyder og fynboer kan være med uden at skulle ofre en eneste feriedag. Har I mulighed for at tage af sted tidligere om fredagen, har SAS som sagt en afgang kl. 17:35 med ankomst til Geneve kl 19:35, dvs. ankomst til hotellet allerede ved 19-tiden. Med mulighed for en god middag og en hyggelig aften i Chamonix.

Lejebil

Den nemmeste og hurtigste måde at komme til Chamonix på, når du lander ud på aftenen, er at leje en bil i Geneve Lufthavn. Her har jeg fundet et godt tilbud hos Europcar på en Golf til 1.663 kr. Dvs. 416 kr.pr. person, hvis I er 4, eller 832 kr. pr. person, hvis I er to, der rejser sammen.

Liftkort til Skiområde Chamonix

Liftkortet “Chamonix Le Pass” lover en masse sjov på ca. 172 km pister og 60 lifter. Disse fordeler sig på tre meget forskellige områder Domaine de Balme, Grands Montets und Brévent/Flégère, som hver har sit helt eget niveau og egne udfordringer. I tillæg gælder liftkortet i de begyndervenlige områder La Vormaine, Les Chosalets, Les Planards og La Poya. De enkelte områder er dog ikke forbundet med hinanden, men der kører en gratis skibus.

Liftkortet koster 113 EUR for 2 dage svarende til 842 kr og kan købes på hotellet.

Sådan ser regnestykket ud:

Billeder fra Chamonix Mont Blanc

Starten på den verdensberømte rute ned fra fra Aiguille Du Midi. Billedet er i øvrigt taget af en af mine sønner

Chamonix har masser af muligheder for både for familier og eksperter

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *