Juletur til magiske Prag: 3 dage på skønt, 4* hotel i centrum m/morgenmad fra kun 724 kr. inkl. fly

I Prag kan du opleve ægte, eventyrlig julestemning, når de små hyggelige gader og smukke gamle bygninger pyntes op til jul. Byen er en af Europas ældste og fyldt med kultur og magisk stemning.

Den 27. november starter en af de traditioner, som værdsættes af både de fastboende og de mange gæster fra hele Europa, der strømmer til byen. Her åbner julemarkederne i Prag med alt, hvad du kan ønske dig af juleting, kunsthåndværk, dekorationer og gaver. Og hvor du kan nyde en varm rødvinsgrogg eller en varm Medovina-likør.

De populæreste julemarkeder finder du på Den Gamle Rådhusplads og Wenzelspladsen), hvor der er 70-80 stande. En række andre, mindre markeder i eller omkring centrum er også værd at besøge. Desuden er Prag jo altid en fantastisk by med et utal af spændende attraktioner, restauranter og cafeer samt et væld af mærkevarebutikker – alt sammen til utroligt lave priser.

Flytilbud

Fra Billund 3.- 5. december:

Fra København 26.-28. november:

Billige weekend-afgange til Prag:

Alle priser er t/r og fundet 10-10-2021

Hoteltilbud

Eksempel: 3.-5. december, 2021

Prisen for et dobbeltværelse med morgenmad i 2 nætter er 634 kr, hvilket vil sige 317 kr. pr.person.

Jeg har som eksempel valgt det 4-stjernede Hotel u Martina Praha, der ligger bare 1.000 m fra Karlsbroen og 1.500 m fra Prag Slot. Hotellet får fine anmeldelser af gæsterne, som især er glade for beliggenheden.

Hotellet har 2 restauranter – Zubajda, der serverer tjekkisk mad og Pilsner Urquell-fadøl, og Atrium med sommer- og vinterhave, der serverer internationale retter, forskellige slags drinks og en overdådig morgenbuffet hver dag. Hotellets gæster får 15 % rabat på retter fra menuen.

Sådan ser regnestykket ud

Transport til og fra hotellet

Det er hurtigst og billigst at tage Prague Airport Bus til centrum. Det tager 35 minutter og koster bare 2,60 EUR. Du kan også tage en taxi, det koster ca. 25 EUR og tager også ca. 35 minutter.

Billeder fra julebyen Prag

Jeg ønsker jer alle en rigtig god rejse til julebyen Prag!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *