Juletur til Transylvaniens hovedstad for kun 868 kr. inkl. 3 nætter på 4* hotel og direkte fly

Transylvaniens hovedstad Sibiu er en af Rumæniens mest charmerende destinationer, som fortryller dig med sine brostensbelagte gader, elegante gamle bygninger og snoede stræder. Sibiu er bl.a. berømt for sit store julemarked i den gamle bydel i byens centrum med et enormt opbud af boder med lokale specialiteter fra alle egne af Rumænien, gaveartikler og kunsthåndværk. Noget helt anderledes og mere eksotisk end de mange julemarkeder, du kender fra især Tyskland. Iflg. den spanske avis El Mundo er  julemarkedet i Sibiu blandt verdens syv bedste!

Flytilbud

Fra Billund 10. – 13. december:

Jeg har i mit eksempel valgt flyafgangen fra Billund fredag sidst på eftermiddagen den 10. december med hjemkomst mandag aften den 13. december.

Der er billige flyafgange fredag og mandag fra sidst i november og frem til jul til priser fra omkring 100 kr. til ca. 500 kr. for en returbillet. Der findes desværre ingen billige, direkte fly fra København.

 

Hoteltilbud

Jeg har valgt et af byens bedste hoteller, det 4-stjernede Best Western Silva Hotel med en fin beliggenhed og gratis morgenmad. Hvis hotellet skulle være udsolgt eller prisen vælre steget markant, er du velkommen til selv at finde dit ønskehotel i nedenstående oversigt.

Andre hoteller

Transfer fra lufthavnen til hotellet

Transport er billig i Rumænien. Hvis du tager Bus 11 uden for ankomsthallen, tager det bare 24 minutter og koster 3 kr. – ja, du læste rigtigt!

Du kan også tage en taxa til hotellet, det tager ca. 10 minutter og koster omkring 25 kr.

 

Prisoversigt

 

Indtryk fra julebyen Sibiu

Rigtig god juletur til Transylvaniens hovedstad Sibiu!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *