Spaophold og grænsehandel i julebyen Flensborg kun 602 kr. inkl. 2 nætter på 4* spahotel med morgenmad og gratis afbestilling

Hotel des Nordens, Flensburg ligger i udkanten af Flensborg kun 300 m fra den dansk/tyske grænseovergang ved Kruså. Her er du tæt på byens fantastiske julemarkeder, shopping i topklasse og et væld af grænsebutikker. Samtidig med, at du kan forkæle dig selv på et 4-stjernet spa- og wellnesshotel til en utrolig lav pris.

Hoteltilbud

Hotel des Nordens er berømt for sin enorme 700 m² store, opvarmede inden- og udendørs swimmingpool, der uanset om det regner, hagler eller sner er opvarmet til 30 grader – og derfor kan bruges året rundt. Udover poolen er der også spabad, finsk sauna, solarium (mod betaling), dampbad og babybassin. Ligesom I har adgang til  hotellets velsudstyrede fitnessafdeling.

Bagefter kan I nyde en god middag i hotellets fine à la carte restaurant Rôtisserie – og før eller efter middagen slappe af over en drink eller øl  i en af hotellets barer.

Jeg har i ovennævnte eksempel valgt et ophold fra den 12. til 14. december. Prisen er pr. nat for to personer i dobbeltværelse, dvs. 602 kr. pr. person for hele opholdet. Der findes en del andre  datoer inden jul med priser mellem 600 og 800 kr. – se listen herunder.

Billige datoer:

 

 

Grænsehandel

Hotellet ligger i forbindelse med en af Fleggaards lavprisbutikker. En række andre grænsebutikker ligger i gåafstand fra hotellet blot få hundrede meter væk, så I har fine muligheder for at gøre en god handel under opholdet.

 

En af Fleggaards butikker ligger i forbindelse med hotellet, så grænsehandel har aldrig været nemmere…!

 

Julebyen Flensborg

I har naturligvis også rig lejlighed til at besøge julebyen Flensborg, der ligger få minutters kørsel væk. Flensborg har en række fantastiske julemarkeder med et væld af lokale specialiteter, kunsthåndværk, Glühwein og meget, meget mere, ligesom byen er en spændende shoppingby med gode tilbud pænt under danske priser. Vælger I at lade bilen stå, kan I tage bussen fra stoppestedet ved hotellet til det centrale Flensborg med afgang hvert 20. minut.

Der er fri parkering ved hotellet og gratis EL-lader.

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *