Kap Verde i uge 7: strandnært 4* hotel m/morgenmad og fly kun 4.210,-

Kap Verde Øerne er blevet et utroligt populært alternativ til De Kanariske Øer, Madeira og Thailand. Og ikke uden grund: Øgruppen 500 km ud for Afrikas vestkyst har et behageligt, solsikkert klima, endeløse sandstrande og et særdeles rimeligt prisniveau. Desværre kan det også være en halvdyr fornøjelse at købe en charterrejse til Kap Verde. Ikke mindst i skolernes vinterferie i uge 7.

Der er flere, der har spurgt mig, om jeg ikke kunne strikke en rejse sammen til en overkommelig pris i skolernes vinterferie. Her ligger priserne på en pakkerejse typisk fra 6.000 kr. og opefter – og så er der stort set kun afgange midt i ugen.

Desværre er der ingen flyafgange fra Danmark, hvor pris, dato og rejsetider passer særligt godt. Derimod har jeg fundet nogle flyafgange fra Hamborg til supergode priser både fredag, lørdag og søndag i starten af uge 7 med fornuftige rejsetider. Det betyder, at I fx for fly og 4-stjernet hotel kan nøjes med at betale 4.210 kr. pr. person.

 

Flytilbud

Hamborg – Praia 11.02 – 18.02:

Jeg har i mit eksempel valgt en flyafgang fra Hamborg til Praia fredag den 11. februar med hjemkomst fredag den 18. februar.

Du kan også rejse lørdag den 12. og søndag den 13. februar. Her er priserne henholdsvis 3.429 kr. og 3.945 for en returbillet.

Derudover er der en del andre afgange fra Hamborg i januar og februar til fornuftige priser. Her har du en oversigt:

Billige flybilletter i januar og februar

 

Hoteltilbud:

Der findes et pænt stort udbud af hoteller i alle prisgrupper og kategorier på øen Santiago, hvor hovedstaden Praia og lufthavnen ligger. Jeg har i mit eksempel herunder valgt et godt, strandnært familiehotel med gratis morgenmad og gratis afbestilling. Hotellet ligger uden for Praia og bare 9 minutter fra lufthavnen.

Prisen på 2.419 kr. er for 2 personer i dobbeltværelse, dvs. 1.210 kr. pr. person. Samme pris fra 11. – 18. februar, 12. – 19. februar og 13. – 20. februar.

 

Prisberegning

 

 

Transfer fra lufthavn til hotel

Hotellet ligger blot 9 minutters kørsel fra lufthavnen. En taxi koster bare 20 kr.

Til sidst et par billeder…

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *