Caribisk ferieparadis i Mexico: 8 nætter på 4* strandhotel i Cancun fra kun 4.314 kr. inkl. fly

Så kan du godt gøre dig klar til et caribiske ferieeventyr på Yucatan-halvøen i Mexico. Jeg har nemlig fundet superbillige flybilletter og et lækkert 4-stjernet hotel direkte på stranden i Puerto Morelos lige syd for Cancun. Her finder du endeløse sandstrande, sol fra morgen til aften, fantastisk dykning og snorkling på verdens næstlængste koralrev – og et væld af spændende kulturskatte og oplevelser. Og så er Mexico et af de bare 6 grønne lande i verden uden Covid-19 restriktioner!

Flytilbud

Fra København 05 – 13 maj

 

Hoteltilbud

 

Prisberegning

 

 Billige rejsedatoer

De flybilletter, jeg har fundet er med det portugisiske flyselskab TAP med afgang fra København og en enkelt mellemlanding i Lissabon. Denne type flybilletter koster normalt over 5.000 kr, men jeg har haft held med at finde disse rejsedatoer, hvor prisen for en returbillet ligger mellem 2.500 og 3.700 kr.

Om hotellet…

 Hotel Suites Arrecifes ligger ud til stranden Puerto Morelos Beach og har også sit eget, lækre  poolområde med fantastisk havudsigt – se billederne herunder.

 

Skulle hotellet være udsolgt -eller har du lyst til at prøve noget andet, kan du prøve at kigge i denne liste over hoteller i området:

 

Værd at vide før du rejser

Covid-19: Ingen restriktioner

Mexico er et af de kun 6 grønne lande i verden, hvor der i øjeblikket ikke er restriktioner eller stilles krav til besøgende

Andre forhold

  • Visumfrit ophold i maksimalt 180 dage for turister.
  • Du skal udfylde en indrejseformular (FMM)før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online via ovenstående link, eller evt. få formularen udleveret og udfyldt på flyet eller i lufthavnen. Du skal bruge én del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge nyt; det koster ca. 500 MXN.
  • Passet skal være gyldigt under hele opholdet

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *