Karibisk eventyr: 7 dage i Den Dominikanske Republik kun kr. 3.199 inkl. strandnært hotel*** m/morgenmad og direkte fly

Her får du opfyldt den karibiske drøm…!

I dag har jeg på Skyscanner fundet et utroligt tilbud på flybilletter fra Bruxelles til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. F. eks. koster en returbillet med direkte fly fra 27. 03 til 03.04 kun kr. 2.305. Der er mange andre afgange til samme prisniveau i marts og begyndelsen af april. Lad dig ikke afskrække af, at du skal flyve fra Bruxelles. Der går nemlig masser af fly fra København til Bruxelles i marts til under kr. 200 for en returbillet! Så der er virkelig penge at spare. For det første skal du af med langt over kr. 5.000 for billigste returbillet København – Punta Cana i marts. For det andet skal du regne med mindst en mellemlanding!

Jeg har samtidigt været på jagt efter et godt hotel-tilbud på øen. Og her er jeg faldet over det meget roste lejlighedshotel Guesthouse Caribe*** i Playa Bavaro, hvor du kan bo i en uge med morgenmad, bad, køkken, gratis wifi, pool osv. for kun kr. 894, hvis I er tre, der rejser sammen, og for kr. 1.342, hvis I er to. Lejlighedshotellet ligger kun 14 km fra lufthavnen i Punta Cana. Det betyder, at du kan holde en uges ferie på denne smukke, karibiske ø for 2.305 + 894 = kr. 3.199 pr. person, når I er tre og kr. 3.647, når I er to personer,der rejser sammen.

Sådan ser regnestykket ud:

Stranden er kendt verden over som en af de smukkeste og bedste i hele Karibien – måske i hele verden! Sandet er så fint og hvidt, som du formentlig aldrig har oplevet det før, vandet er varmt og krystalklart som i et badekar, solen skinner næsten altid – og palmerne svajer i den lette vind! Og så serveres der dejlige, kolde øl og tropiske cocktails fra de nærliggende strandbarer til rimelige priser. Med andre ord: her finder du paradis for alle pengene!

Hotel:

Prisen er pr. nat for to personer, dvs. kr. 140 pr. person.

Der er naturligvis mange andre, dejlige hoteller i Playa Bavaro- og Punta Cana-området. F. eks.  dette dejlige luksus-resort ved stranden i Punta Cana med 3 restauranter og udendørs pool:

Prisen er pr. nat for 2 personer, dvs. kr. 534 pr. person.

Hvis disse to tilbud ikke matcher dine ønsker 100%, vil jeg foreslå, at du kigger denne oversigt fra Trivago igennem, med alle ledige hoteller i Playa Bavaro og Punta Cana-området.

Fly:

På Skyscanner findes der lige nu en række supertilbud på flybilletter fra Bruxelles til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Du flyver med TUI fly, det tidligere Star Tours, og priserne ligger imellem kr. 2.300 og 2.500.

Bruxelles – Punta Cana 27.03 – 03.04:

Prisbillige rejsedatoer:

20.03 – 29.03   kr. 2.305

22.03 – 29.03   kr. 2.305

25.03 – 03.04   kr. 2.305

27.03 – 03.04   kr. 2.305

29.03 – 08.04   kr. 2.454

Har du lyst til selv at tjekke priserne, kan du kigge forbi Skyscanners lavpriskalender, hvor flypriserne opdateres kontinuerligt.

Fly fra København til Bruxelles

Her vil jeg anbefale at tjekke Skyscanners lavpriskalender for marts måned. Den har du her:

Hvordan kommer man fra Punta Cana Lufthavn til hotellet?

Samtlige hoteller ligger tæt på lufthavnen, typisk 10-15 min i bil, så jeg vil foreslå, at I tager en taxi i lufthavnen.

Playa Bavaro er verdensberømt for sit kridhvide sand, krystalklare vand og vajende palmer

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *