**Udsolgt** Utroligt! Direkte fly til Los Angeles i efterårsferien: kun kr. 1.383 tur/retur

Desværre udsolgt på rekordtid!!

Så er efterårsferien reddet! Jeg er netop faldet over et fuldstændig vanvittigt tilbud på billige flybilletter til Los Angeles fra søndag til søndag i efterårsferien. Kun kr. 1.383 for en returbillet – vel at mærke med direkte fly. Du flyver fra Barcelona søndag eftermiddag den 16. oktober, lander i Los Angeles ved 20-tiden lokal tid og har nu en hel uge til at nyde det pragtfulde sommervejr i Sunny California. Et godt råd: så billige billetter ryger næsten omgående – så hvis du vil af sted skal du IKKE vente, men bestille omgående!! Du kan så altid bestille hotel og evt. lejebil senere, men flytilbuddet kommer med garanti ikke igen. Lige nu skal du f. eks. give mere end det dobbelte for en flybillet fra København – med mellemlanding. Der går masser af billige fly til Barcelona fra København, Billund, Aalborg og Hamborg – dem finder du nemmest her på Skyscanner.

Hotel:

Har du lyst til allerede nu at kigge efter overnatningsmuligheder, har jeg lavet denne liste til dig over ledige hoteller i Los Angeles-området fra 15. – 22. oktober.

Lejebil:

En bil er næsten et must, når man skal rundt i Californien. Her har du et godt tilbud på en lejebil, kun kr. 1.310 for en uge inkl. fri km, fuld-til-fuld tank = fair brændstofspolitik og afhentning INDE i lufthavnen. Du kan godt leje en bil lidt billigere, med afhentning uden for lufthavnen og uden “fair brændstofpolitik” – men la’ være med det!

Lad os lige snuppe et par billeder mere fra Sunny California:

Flere gode tilbud fra Rejspiraten -klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *