Korfu i maj: 7 dage på godt strandhotel kun kr. 1.567 inkl. fly fra Kbh. – eller all inklusive på 4-stjernet resort kr. 3.546

Mareblue Beach Resort**** har en fantastisk beliggenhed på Korfus nordkyst

Korfu er en af de frodigste og smukkeste græske øer med dejlig natur, fine strande og ægte, græsk atmosfære. Desværre går der ikke længere direkte fly dertil fra Danmark, så en ferie bliver hurtig en kostbar affære. Jeg har dog fundet en udvej: Tui tilbyder returbiletter fra København til Korfu til kun kr. 1.198 med afgang 12. maj og hjemkomst den 19. maj.

Jeg har samtidigt fundet en række kanontilbud på velbeliggende hoteller på øen. Det betyder, at du f. eks. kan holde en uges ferie på et dejligt familiehotel med pool, strand og ægte, græsk stemning  for kun kr. 1.567 inkl. fly. Hotellet er kun 2-stjernet, men får superfine anmeldelser. Foretrækker du et 3-stjernet strandhotel, kan det gøres for kr. 1.750 inkl. fly – og er du til luksus, forkælelse og total afslapning kan du bo på et dejligt, 4-stjernet resort med all inklusive for kun 3.546 pr. person – og har du et barn eller barnebarn under 12 år, kommer det gratis med.

Hotel:

Prisen er for et dobbeltværelse pr. nat, dvs. kun kr. 53 pr. person pr. nat

Prisen er for et dobbeltværelse pr. nat, dvs. kun kr. 79 pr. person pr. nat.

 

Prisen er for et dobbeltværelse i en uge, dvs. kr. 2.348 pr. person.

De tre nævnte hoteller er naturligvis kun forslag fra min side. Har du lyst til selv at kigge lidt på mulighederne, har jeg lavet denne oversigt over samtlige, ledige hoteller på Korfu i den pågældende uge.

Fly:

Sådan ser regnestykket ud:

Hvordan kommer man fra lufthavnen til hotellet?

Tzilios Studios og Mareblue Beach ligger på øens nordspids 35-40 km fra lufthavnen. Mediterranean Blue ligger i Kavos 45 km syd for lufthavnen. Det billigste er at tage en bus, det koster 4 euro – det nemmeste – og dyreste – er at tage en taxi (400 – 600 kr.). Jeg vil foreslå, at I lejer en bil, så I også har mulighed for at komme lidt rundt på øen. Her jeg fundet et tilbud med fri km til kun kr. 629 for en uge.

Tzilios Studios** får skyhøje karakterer af gæsterne og scorer 4,5 ud af 5 på Trip Advisor. Det strandnære hotel råder desuden over et dejligt poolområde med poolbar.

Mediterranean Blue*** ligger kun 50 m fra stranden og har udendørs pool, børnepool, bar og restaurant

All inclusive resortet Mareblue Beach**** har 3 restauranter og barer, så du kan spise og drikke ved swimmingpoolen, stranden eller på hotellet.

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *