Bali i 13 dage kun kr. 3.305 eller 9 dage for kr. 3.251 – inkl. dejligt strandhotel og fly fra Aalborg eller København

Den idylliske, indonesiske ø Bali har i årevis tiltrukket kunstnere, dykkere, hippier, backpackere og turister med trang til luksus. Øen har noget for alle. Udover strandene er Bali beriget med pragtfuld natur og ikke mindst en unik kultur med farverige optog, templer og ofringer. For langt de fleste turister er øen dog først og fremmest synonym med badeferie og fest og farver, men ingen kan undgå at blive påvirket af den fremmedartede og næsten mystiske stemning. Lige nu kan du komme til Bali i maj til ren fantasipris.

Fly:

Det er normalt ikke nogen billig fornøjelse at tage til Bali på ferie. Men jeg har i dag på Skyscanner.dk fundet nogle utroligt billige flybilletter fra både Aalborg og København til meget lave priser. F. eks. kan du flyve fra Aalborg til Bali den 8. maj og retur den 21. maj for kun kr. 2.899. Samme datoer kan du flyve fra København for kun 2.966. Vil du kun af sted i 9 dage kan du f. eks. flyve fra København den 7. maj og retur den 16. for kun kr. 2.993.

Der er desværre ikke flere billige afgange fra Aalborg i maj-juni, men fra København er der gode muligheder.

Udvalgte flyafgange fra København:

02.05 – 16.05 kr. 3.176

07.05 – 21.05 kr. 2.994

08.05 – 21.05 kr. 2.962

17.05 – 30.05 kr. 3.110

05.06 – 18.06 kr. 3.301

Hotel:

Samtidigt har jeg fundet nogle supertilbud på dejlige strandhoteller med fine anmeldelser på Trivago og Hotels.com. Bl.a. kan du få et dobbeltværelse på det familiedrevne Mandhara Chico*** i 11 dage for kun 812 kr. – eller kr. 406 pr. person. Det ligger lige ud til stranden i Lovina på nordkysten, har udendørs udendørs swimmingpool og byder på diverse aktiviteter, herunder lystfiskeri, dykning og snorkling. Restauranten på Mandara Chico serverer både indonesiske og vestlige retter.

Prisen er pr. dobbeltværelse i 11 dage.

I samme område som Mandhara Chico ligger Matahari Tulamben Resort, Dive & Spa***. Hotellet får superfine anmeldelser på TripAdvisor (4,5 ud af 5) baseret på 598 anmeldelser, og er netop blevet tildelt prisen 2017 Travellers’ Choice. Hotellet er familiedrevet og ligger lige ud til stranden, værelserne er i balinesisk stil, der er udendørs swimmingpool og restaurant med fantastisk havudsigt over Lombok-strædet. Der serveres fiske- og skaldyrsretter, balinesiske specialiteter samt indonesiske og internationale retter. Her koster et dobbeltværelse med morgenmad i 11 dage kun kr. 1.575 eller kr. 788 pr. person.

Prisen er pr. dobbeltværelse pr. nat.

Der findes naturligvis masser af andre hoteltilbud på Bali. Prøv at kigge disse to lister igennem. Den første er fra Trivago og indeholder samtlige ledige hoteller på Bali. Den anden er fra Hotels.com, som er særligt stærke på Bali og p.t. kører en række specialtilbud.

Sådan ser regnestykket ud:

Mandhara Chico Bungalows***

Matahari Tulampen Resort, Dive & Spa***

Til sidst lidt billeder…

Mandhara Chico Bungalows*** ligger lige ud til havet

Matahari Tulampen*** har en populær fiskerestaurant med fantastisk havudsigt

Begge hoteller er populære blandt dykkere og snorklere fra hele verden

Hvordan kommer du fra lufthavnen til hotellet?

Det nemmeste er at tage en taxi i lufthavnen – og så er det billigt! En private minivan koster kun 6,29 euro pr. person. Se mere på dette link:

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

 

admin

2 comments

  • Hej Hanne,

   Der var ikke noget, jeg hellere ville – men mit nyhedsbrev er desværre ikke klar endnu.Jeg skal nok sørge for, at du bliver blandt modtagerne, så snart, det er klar.

   Med venlig hilsen,

   Rudi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *