Kroatiens perle: Trogir i maj inkl. fly og hotel med havudsigt kun kr. 787

Midelalderbyen Trogir er omgivet af fantastiske strande…

Trogir er en af de smukkeste byer i Kroatien og er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen har det hele: historisk charme med smalle gader, små torve, hyggelige cafeer og restauranter. Overalt er du tæt på havet og nogle fantastiske badestrande. Trogir er som skabt til en romantisk ferie i fred og ro kombineret med smukke oplevelser, f.eks. en tur til nabobyen Split eller øen Hvar, afslapning på en af byens strande – eller en lækker middag i solnedgangens skær. Som kroaterne siger om Hvar, Split og Trogir: ”Middelhavet, som det var engang”.

Alt det kan du opleve i maj måned på en miniferie i 4 dage/3 nætter for kun kr. 787 for fly og 3-stjernet hotel , hvis I er to, der rejser sammen, og kr. 990, for et 4-stjernet ophold. Her er et eksempel fra 8. – 11. maj:

Vil I afsted i en uge, f. eks. fra 1. – 8. maj, koster turen kr. 1.086 pr. person på Levada*** og kr. 1.558 på Lana****:

Flybilletter

Der findes mange andre billige flyafgange fra København i maj måned og nogle stykker fra Hamborg – desværre går der ingen direkte fly fra Billund. Her har du nogle af de billigste rejsedatoer i maj:

København-Split:

Hamborg-Split:

Hoteller

Lejlighederne har balkoner med panoramaudsigt over Adriaterhave. Der er gratis internetadgang, eget soveværelse og minikøkken.

Hotellet har 6 studiolejligheder, som alle har eget soveværelse, minikøkken, badeværelse og balkon. Sengelinned skiftes hver uge.

Lana Apartments ligger i den smukkeste del af Trogir og har fuldt udstyret køkken med køleskab, komfur, kaffemaskine og elkedel og terrasser med havudsigt.

Andre hoteller:

De to nævnte hoteller er naturligvis kun eksempler – så hvis de er udsolgt, eller du har lyst til noget andet, kan du prøve at kigge i denne dugfriske liste med ikke mindre end 1.308 gode hoteltilbud i Trogir-området!

Transport fra Lufthavnen til hotellet:

Trogir ligger kun 5 km fra Split Airport, så det er nemt og billigt at tage en taxi.

Flere tilbud fra Rejsepiraten her…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *