Billige fly til Korfu i juni fra kr. 695 tur/retur. F. eks. 1 uge på 3* strandhotel inkl. fly for kun kr. 1.215

Længes du efter lidt sol og sommer? Eller trænger du bare til at komme lidt væk fra den daglige trummerum. Og er du ved at være godt træt af det våde, danske forårsvejr? Så forkæl dig selv med en tur til Korfu – en af de frodigste og smukkeste græske øer med dejlig natur, fine strande og ægte, græsk atmosfære. Her har jeg  fundet tre gode hoteltilbud til dig samt nogle utroligt billige flybilletter fra Spies. Det betyder, at du for en uges ophold på Korfu inkl. fly kun betaler kr. 1.215, hvis I er to, der rejser sammen. Se priseksemplerne længere nede.

Flybilletter:

Flyene afgår alle fra København – der er desværre ingen afgange fra Jylland.

Alle priser er fra 18. marts 2019

Sådan ser regnestykket ud:

 

Hoteller:

Elli Beach Apartments and Studios ligger ved stranden i Almiros og tilbyder indkvartering med egen forplejning samt gratis WiFi. Der er en velholdt have med skyggefulde siddepladser, grill-faciliteter og legeplads.

Det familiedrevet Seaside Resorts har en fantastisk beliggenhed ved stranden og tilbyder indkvartering med egen forplejning og panoramaudsigt over Det Ioniske Hav eller swimmingpoolområdet. Lejlighedshotellet har privat strand og egen bar og restaurant.

Det 4-stjernede Corfu Residence ligger 5 minutters gang fra Nissaki Strand. Gæsterne kan nyde den smukke panorama-

havudsigt over det Ioniske Hav og tage en dukkert i hotellets udendørs swimmingpool – eller snuppe en drink i poolbaren. Der er også cocktaillounge og restaurant på stedet.

Andre hoteller:

Ovenstående tre hoteltilbud er naturligvis kun forslag fra min side. Har du lyst til noget andet, kan du prøve at kigge lidt i denne liste over ledige hoteller på Korfu i Juni:

Transport fra og til lufthavnen:

Det nemmeste er at tage en taxa. Der er 45 km til Elli Studios og Seaside Resorts i Kavos – og bare 21 km til Corfu Residence. Du kan naturligvis også tage en lejebil i lufthavnen, de fås fra godt kr. 700 for en uge – og så har I også mulighed for at komme lidt rundt på øen.

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her…

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *