Luksus spa & wellness i Skåne: 2 dage på YSTAD SALTSJÖBAD**** fra kun 588 kr. inkl. morgenmad, fri spa-adgang og gratis afbestilling

Så kan du godt pakke kufferten og gøre dig klar til det ultimative spaophold! Jeg har nemlig lige fundet et helt vildt tilbud på Sveriges nok mest populære badehotel, nemlig Ystads Saltsjöbad med det absolut ypperste inden for wellness- og spaophold. Hotellet ligger kun en times kørsel fra København og med en unik placering direkte ud til Østersøen. Hotellet har eksisteret siden 1897 og er i dag det mest ikoniske i hele Norden. Smagfuldt og elegant indrettet med en diskret og eksklusiv atmosfære.  Med i tilbuddet er fri adgang begge dage til det kæmpestore spaområde Salt Creek med jacuzzi, saunaer, lækker indendørs pool, dampbade og alt, hvad du kan drømme om af wellnessbehandlinger. Derudover er den overdådige morgenmadsbuffet med i prisen, det samme gælder gratis afbestilling.

Hoteltilbud

Januar-februar-marts:

Prisen på 1.175 kr. er for to personer i dobbeltværelse, det vil sige 588 kr. pr. person.

Mit eksempel er fra 15. – 16. februar – det er faktisk i skolernes vinterferie..! – men der er flere,  andre datoer fra december til marts med samme, lave tilbudspris:

Tilbudsprisen gælder på disse datoer

  • December: 9
  • Januar: 11, 12, 17, 24, 26
  • Februar: 1, 6, 9, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28
  • Marts: de fleste mandage, tirsdage, onsdage og torsdage

Priserne på øvrige datoer er typisk lidt højere, men stadigvæk yderst attraktive, højest i weekenden.

Transport til hotellet

Ystad Saltsjöbad ligger kun 98 km fra København, så hvis du kører i bil, tager det kun godt en time. Du kan også tage bus 866 (Bornholmerbussen) fra Bernstorfsgade i København, det tager 1 time og 35 min. Eller du kan tage toget fra København H. Det tager 1 time og 54 min og koster 77 kr.

 

Billeder fra Ystad Saltsjöbad

Jeg ønsker jer en rigtig god rejse til Ystad!

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *