Madeira i maj: 7 dage på dejligt strandhotel*** med fantastisk havudsigt inkl. fly kun kr. 1.482

Så er der afgang til en uges sol og sommer på den smukke, portugisiske ø Madeira. Et feriemål med vidunderlig natur, gode shoppingmuligheder, skønne restauranter og barer – og et mildt og behageligt klima året rundt.

 Lige nu kan du få billige flybilletter fra København i hele maj måned hos Spies.dk – se nedenfor. Rejser du f. eks. fra 15. – 22. maj eller fra 29. maj – 5. juni kan du få en returbillet for kun kr. 499.

Jeg har samtidig fundet et dejligt, 3-stjernet hotel tæt på Funchal,  Madeiras hovedstad . Det hedder Cheerfulway Bravamar Hotel og ligger lige ud til Atlanterhavet i den charmerende kystby Ribeira Brava med en fantastisk havudsigt. Det koster kun kr. 1.967 for en uge eller kr. 984 pr. person. Dvs. hele rejsen kan gøres for 499 + 984 = 1.483 pr. person, hvis 2 rejser sammen.

Fly:

Ud over de to nævnte afgange til kr. 499 har Spies flere andre afgange i maj til under 1.000 for en returbillet:

Hotel:

Cheerfulway Bravamar er et dejligt strandhotel, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over Atlanterhavet fra din balkon. Hotellet har desuden egen pool og ligger tæt på cafeer, restauranter og shoppingmuligheder.


Der findes mange andre dejlige hoteller på Madeira til supergode priser i maj måned, f. eks. dette 4-stjernede hotel:

Har du lyst til selv at udforske mulighederne, så kig i denne dugfriske oversigt, hvor du finder alle ledige hoteller på Madeira.

 

Transfer fra lufthavnen til hotellet:

Hotellet ligger 35 km fra lufthavnen og det nemmeste og billigste er at forhånds-booke en privat minivan, som samler jer op i lufthavnen, så snart I er landet. Det koster kun 30 euro for op til 4 personer, dvs. 15 euro pr person, hvis I er 2 – og I slipper for at vente på lokale busser eller dyre taxaer.

Flere gode tilbud fra rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *