VANVITTIGT TILBUD – 4-stjernet sommerferie i Thailand fra kun 4.498

Her er et kanontilbud fra Bravo ToursRejs til Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa i sommerferien – til under halv pris! Hotellet  danner de perfekte rammer om din ferie, uanset om du rejser som par eller familie. Du får en skøn beliggenhed og masser af faciliteter. Du kan vælge imellem 7, 11 eller 18 dages ophold – med morgenmad, halv- eller fuldpension. 

Hotellet ligger direkte ved den dejlige strand i Cha Am, ca. 25 minutters kørsel nord for Hua Hin. Der er gratis shuttlebus til Hua Hin fem gange om dagen t/r. På strandsiden af hotellet ligger det store pool-område, hvor du fra liggestolene kan nyde udsigten over havet. Og skulle det blive lidt for varmt, er der heldigvis masser af parasoller, det kan give lidt tiltrængt skygge. For børnene er der et stort børnepool område med rutchebane og daglige aktiviteter. Hver dag er der “happy hour” i pool baren mellem 16-17, hvor man kan få to for en’s pris på øl, lokale cocktails og juice/sodavand. Der findes pool/strand håndklæder på alle værelser.

Når I bor på Novotel, kan I gratis deltage i Bravo Tours udflugt “Cykeltur i Cha Am” – en cykeltur, der viser det lokale Thailand på fineste vis. I skal blot henvende jer til rejselederen ved ankomsten for tid og sted, hvis I ønsker at deltage på cykelturen.

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *