Magiske juleoplevelser i Aarhus på 1. klasse – med 3 dage på 4-stjernet hotel i centrum for kun 952,- pr. person inkl. morgenmad

Du kommer til at bo lige midt i Aarhus på byens bedste hotel…!

Du behøver ikke at rejse til udlandet for at opleve ægte julestemning med julemarkeder og spændende oplevelser, lys og farver. Aarhus har det hele og emmer og stråler af julehygge i de kommende uger.

Det er et sandt juleeventyr at besøge Tivoli Friheden, med en helt overdådig juleudsmykning, en næsten magisk belysning, masser af boder med lækre julespecialiteter, gløgg og kunsthåndværk – og en glad og afslappet atmosfære. Du bør heller ikke snyde dig selv for et besøg i Den Gamle By, hvor der er garanti for julestemning i de gamle, julepyntede gader, hvor hestevognen kører forbi og lanternerne lyser, mens du udforsker juleboder og hyggelige butikker. Eller et besøg på Salling ROOFTOP med panoramaudsigt over byen.

Hoteltilbud

Alt dette og meget mere kan du opleve i 3 dage/2 nætter på 1. klasse til en helt utrolig, lav pris: 952 kr. pr. person inkl. lækker morgenmadsbuffet på Radisson BLU Scandinavia. Et lækkert, 4-stjernet hotel i hjertet af Aarhus – beliggende ved siden af Musikhuset og Kunstmuseet Aros og godt 100 m fra Strøget – Jyllands i særklasse bedste shoppinggade.

Jeg har i mit eksempel valgt et ophold fra 6. – 8. december. Prisen på 952 kr. er pr. person i dobbeltværelse inkl. 2 overnatninger og morgenmadsbuffet.

Julebyen Aarhus

Julemarkedet i Ridehuset

Julemarkedet i Ridehuset er hvert år et tilløbsstykke…!

Juleshopping på Strøget…

Julemanden kommer forbi Strøget hvert år…

Den gamle by

Tivoli Friheden

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *