Weissenhäusser Strand: weekend i subtropisk vandparadis kun 354 kr. inkl. 3 dages entré og 2 overnatninger

Tæt på den danske grænse ligger Weissenhäuser Strand. Et herligt ferieresort med et kæmpestort og underholdende, subtropisk vandparadis, spændende temapark Dschungelland og masser af sjove aktiviteter for hele familien.

Her kan I nyde en lang weekend fra fredag til søndag for kun 354 kr., hvis I er 2 personer, der rejser sammen – er I flere, bliver det endnu billigere.

Overnatning inkl. entre

Eksempel: 4. – 6. februar 2022

Prisen på 707 kr. er for to personer i 2 dage fra fredag den 4. til søndag den 6. februar i en veludstyret 1-værelses lejlighed med køkken, bad og opholdsafdeling. Prisen er inkl. fri entre til hele vandlands- og temaparkområdet.

Er I tre, koster opholdet i alt 896 kr. eller 299 kr. pr. person og er i fire koster det i alt 1.001 kr. eller 250 kr. pr. person.

Billige rejsedatoer – lavpriskalender

Tilbuddet har jeg fundet hos Dtf-travel. Når du er kommet ind på deres bookingside, har du samtidig adgang til Lavpriskalenderen, som du finder lidt nede på siden i afsnittet “Vælg type af værelse“. Her får du en opdateret oversigt over ledige datoer og priser det næste års tid, så du nemt kan vælge den lejlighedstype og de datoer, der passer dig bedst.

Skønt vandlandskab og spændende jungleland

Glæd dig til at opleve et af Tysklands største vandlande for børn og voksne med flotte attraktioner. Prøv fx den 75 meter lange turborutsjebane, Tysklands hurtigste. Eller nyd den 156 meter lange superrutsjebane med special effects. Eller – hvis du tør – prøv at kaste dig ud i  den 214 meter lange dækrutsjebane, den eneste i Nordtyskland.

Temaparken Dschungelland fører dig direkte ind i en verden af junglemagi, eksotiske indbyggere og uforglemmelige oplevelser. Parken er i flere etager og byder på et væld af overraskelser. Her er der klatrevulkaner, trampoliner, tunneller, forbudte templer med labyrinter og sågar en jordskælvssimulator. Prøv klatrevæggen, guldvask og en interaktiv 4D-biograf. Kig ind i akvarierne og de mere end 40 terrarier med klippegrotter, der er placeret bag ved et sikkert glas (slanger, edderkopper, krokodiller, leguaner, dværghugorme m.m.).

Åbningstider

  • Dagligt fra 09.30 – 20.30.
  • Sidste adgangsmulighed er kl. 19:00.
  • Bortset fra juleferie og uge 7 er entre til vandlandet inkluderet i overnatningsprisen.

 

Afstande til Weissenhauser Strand

145 km fra Padborg – ca. 1 time og 45 minutters kørsel
40 km fra Puttgarden Færgehavn – ca. 30 minutters kørsel

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *