Ølsmagnings-weekend i Bruxelles: 3 nætter på 4* Hilton-hotel fra 977 kr. inkl. fly

Belgiske øl er overalt i verden anerkendt for deres høje kvalitet og fantastiske, gode smag.

Belgisk øl er kendt og elsket verden over. Nu har du en enestående mulighed for at smage nogle af de 1.132 forskellige specialøl, som produceres på belgiske bryggerier. Jeg har nemlig sammensat en lang weekend fra fredag til mandag, hvor du bl.a. kommer rundt på en guidet rundtur til 3 berømte bryggerier i Bruxelles, verdens øl-Mekka nr. 1. Du kommer til at bo på Hilton Garden Inn City Centre – et fremragende 4.stjernet hotel tæt på det hele. Da du har 3 døgn til rådighed, er der rig lejlighed til at kaste sig ud i nogle af de andre, spændende oplevelser, denne charmerende storby byder på. Hvis du savner lidt inspiration og allerede har stiftet bekendtskab med Grand Place, Manneken Pis, Comic Strip Walk og de lækre mærkevarebutikker, ja, så har jeg lavet 3 turforslag til dig – se længere nede.

Flytilbud

Fra Billund

Fra København

Ovennævnte flytilbud er med afrejse fredag den 26. november og hjemkomst mandag den 29. november. Der er masser af andre billige afgange fra både Billund og København til priser mellem 100 og 300 kr. for en returbillet.

Billige rejsedatoer:

Alle priser er fundet den 02.10.2021

Hoteltilbud

Hilton Garden Inn **** er et fremragende udgangspunkt for at gå på opdagelse i denne livlige by. Du har kun 2 minutters gang til det livlige butikskvarter Louise og kommer til at bo tæt på byens vigtigste seværdigheder. Der ligger desuden adskillige gode restauranter og bistroer i kvarteret lige omkring hotellet. Prisen på kr. 482 er for et dobbeltværelse, dvs kr. 241 pr. person pr. overnatning.

Andre hoteller

Hvis Hilton-hotellet er udsolgt, prisen er steget eller du har lyst til noget helt andet, så har du her en oversigt med gode hoteltilbud i Bruxelles.

 

Guidet ølsmagningstur

 

Andre oplevelser

 

Sådan ser regnestykket ud:

Jeg ønsker jer en rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *