Badeferie på Korfu i oktober: 7 dage på anmelderrost strandhotel fra kun 599 kr. inkl. fly

Er du ked af, at sommeren er forbi? Eller trænger du bare til at slappe lidt af? Så forkæl dig selv med en tur til Korfu – en af de frodigste og smukkeste græske øer med dejlig natur, fine strande og ægte, græsk atmosfære. Og så er der stadigvæk sol og sommer i oktober med dagtemperaturer mellem 23 og 27 grader og en havtemperatur på ca. 22 grader.

Lige nu kan du glæde dig over superbillige flybilletter fra Aarhus og København i hele september. Billetterne har jeg fundet hos Momondo og priserne er utroligt lave – de ligger mellem 159 og 695 kr. for en returbillet.

Jeg har samtidigt fundet et dejligt strandhotel med pool og poolbar – og kun 50 m til den dejlige sandstrand i Kavos. Hotellet bliver rost til skyerne af sine gæster, der giver det karakteren 8,9 = Fantastisk! Og priserne? De er lave: 126 kr. for et dobbeltværelse ellr 63 kr. pr. person. Det betyder, at du for fly og hotel kan nøjes med at betale fra kr. 599. Så bliver det ikke meget billigere..!

Se regnestykket her:

Flytilbud

Aarhus 1/10 – 8/10:

København 1/10 – 8/10:

Andre billige rejsedage:

Alle priser er fundet 29.09.20211

 Hoteltilbud

1/10 – 8/10:

Captain’s Studios & Apartments er et hyggeligt, lille hotel med en fantastisk beliggenhed kun 50 m fra stranden.

Er hotellet udsolgt, eller har du lyst til at prøve noget andet, kan du kigge lidt i den liste, jeg har lavet til dig med gode hoteltilbud på øen:

Transport fra lufthavnen til hotellet

Det tager ca. 45 min i taxi at køre til hotellet og koster 600 – 700 kr. Det er langt billigere at tage bussen. Den kører ca. 1 gang i timen. Turen tager 85 min og koster mellem 26 og 40 kr.

Korfu – en smuk og frodig græsk ø

Rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *