Phuket i december: 1 uge på 4* hotel på Kamala Beach for kun 3.661 kr. inkl. direkte fly fra København

Fantastisk udsigt fra hotellet…!

Jeg har tidligere bragt et par supertilbud til Phuket med afrejse i november. Her kommer et nyt, skarpt tilbud på en ferie i december: 7 dages ophold på et velbeliggende, 4-stjernet spahotel med egen strand – og direkte fly fra København til Phuket med TUIfly! Alt sammen for kun 3.661 kr.

Jamen, hvad med Corona?

Som du måske ved, er der nu lukket op for solhungrende danskere, der gerne vil holde ferie på Phuket. Det betyder, at du ikke længere skal i isolation ved indrejse, men blot være færdigvaccineret, kunne fremvise negativ coronatest før flyafgang – og være villig til at tage en ny test ved ankomsten til Thailand.

Flytilbud

København – Phuket 5/12 – 13/12:

Jeg har i mit eksempel valg flyafgangen fra København den 5. december med hjemrejse den 13. december. Men, har du lyst til et længere ophold og mulighed for at rejse lidt tidligere, er det, som jeg tidligere har omtalt, stadigvæk muligt at købe en returbillet med TUIfly for kun 2.482 kr, som du kan se herunder.

København – Phuket 28/11 – 13/12:

 Hoteltilbud

Prisen er for 2 personer i dobbeltværelse fra 6. – 13. december, dvs. 785 kr. pr. person.

Jeg har fundet dette fine resort på Kamala Beach, hvor du bl.a. har adgang til tre pools og herligt spa, ligesom wifi indgår. Resortet er smagfuldt indrettet i skøn Thai-stil og alle værelser er særdeles veludstyrede med bl.a. balkon, pengeskab, fladskærms tv og minibar, samt badekåbe og tøfler. Du spiser din morgenmad på hotellets restaurant Blue Sea Cafe, hvor du også kan nyde frokost og aftensmad. Har du lyst til at prøve noget andet end hotellets egen strand, kan du tage med hotellets gratis shuttle-bus til den populære hovedstrand i Kamala 5 minutter væk.

 

Transport til og fra hotellet

Hotellet ligger 20 km fra lufthavnen, så jeg vil anbefale at tage en taxi. Det tager ca. 25 minutter og koster mellem 130 og 160 kr.

 

Prisberegning

 

Indtryk fra hotellet

Til sidst: Rigtig god rejse!

Tilbage til toppen >

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *