De Forenede Arabisk Emirater: 7 dage på 4* hotel strandhotel m/morgenmad kun 4808 kr. inkl. direkte fly

Ras Al Khaimah er det nordligste emirat i De Forenede Arabiske Emirater og ligger bare 45 minutters kørsel fra Dubais internationale lufthavn. Her finder du fantastiske, uberørte strande med hvidt sand, krystalklart hav, en afvekslende natur med terrakottafarvede ørkener, bjerge og solskin året rundt. Byen er mindre og mere fredelig og afslappet end Dubai med virkelig gode shoppingmuligheder. Her finder du også dykning og snorkling i verdensklasse samt vandland, golfbaner og forskellige former for vandsport.

Flytilbud

Hoteltilbud

Dette 4-stjernede hotel ligger ved en privat sandstrand i Ras al Khaimah og er omgivet af en frodig, anlagt have. Fritidsfaciliteterne består bl.a. af en swimmingpool med olympiske mål. Der tilbydes desuden gratis WiFi i fællesområderne.

Værelserne på BM Beach Hotel har aircondition og store vinduer med udsigt over palmerne eller Den Persiske Golf. Der er satellit-tv og minibar. Nogle af værelserne har siddekrog og LCD-tv.

Al Rahala Restaurant serverer en lang række internationale retter og regionale specialiteter. Beach Hotel har også en kaffebar og 2 livlige natklubber med levende underholdning.

Gæsterne kan spille volleyball på stranden eller besøge fitnesscentret. Personalet i udflugtsskranken er gerne behjælpeligt med biludlejning og information om lokale seværdigheder. Herudover er der mulighed for windsurfing og snorkling i nærheden.

BM Beach Hotel ligger mindre end 2 km fra Iceland Water Park.

 

Transport til og fra lufthavnen

Hotellet befinder sig 78 km fra Dubais internationale lufthavn. Det er nemmest og hurtigst at tage en taxi til hotellet. Det tager lidt under en time og koster ca. 350 kr.

 

Prisberegning

 

Indtryk fra hotellet

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *