Tropisk badeferie i Nord-Tyskland: 2 dage inkl. hotel med morgenmad og adgang til Europas største badeland for kun 575 kr.  

Du behøver ikke tilbringe mange, ensformige timer i et fly for at komme på tropisk badeferie til mange, tusinde kroner. Lige syd for Berlin – få timers kørsel fra Danmark – ligger det imponerende Tropical Islands. Her – i verdens største, fritstående kuppel – kan du holde en dejlig badeferie med garanti for godt vejr og behageligt, varmt badevand fra kun 575 kr. Du kan også tage af sted i skolernes vinterferie i uge 7 for bare 639 kr.

Tropical Island er Europas største, tropiske badeland med imponerende rutsjebaner, pools i lagunestil, spa-faciliteter, ægte palmer og masser af sjov for hele familien. Her kan du opleve miljøer, der minder om et badeparadis i Sydøstasien og vandre omkring i badetøj og flip-flops hele dagen.

Entréen til badelandet gælder under hele opholdet fra ankomstdag til afrejsedag. Der er også et stort wellnessområde med motionsrum, sauna samt mulighed for massage og skønhedsbehandlinger.

 

Hoteltilbud

På Tropical Island kan man bo på anlæggets hotel eller i forskellige former for telte eller campingvogne.

Jeg har i dette tilbud valgt hotelløsningen, som jeg synes giver langt mest værdi for pengene.

Hotellet ligger lige op til badelandskabet og du kan vælge mellem dobbeltværelser eller familieværelse.  Et familieværelse til 4 personer koster det samme som 2 dobbeltværelser. Morgenmadsbuffet indgår altid og serveres i Tropical Islands restaurant.

Priseksempel: 4 personer fra 06. – 07. februar

Prisen er for et familieværelse til 4 personer svarende til 575 kr. pr. person med fri adgang til badelandet. I kan også vælge 2 dobbeltværelser til samme pris pr. person.

Der findes masser af andre billige datoer, også i skoleferien i uge 7. Her er prisen for 4 personer 2.554 kr. eller 639 kr. pr. person.

Du finder en total prisoversigt i lavpriskalenderen et stykke nede på DTF-Travels bookingside.

 

Priseksempel: 2 personer fra 10.02 – 11.02

Prisen er for 2 personer i dobbeltværelse med morgenmad og fri adgang til badelandet begge dage, dvs. pris pr. person = 766 kr.

Se samtlige priser i lavpriskalenderen på bookingsiden.

 

Beliggenhed

Tropical Island ligger ca. 60 km syd for Berlin. Du kan evt. kombinere med en nat i denne fascinerende hovedstad med masser af seværdigheder, fornøjelser og shopping.

 

 

Billeder fra Tropical Islands

 

 

‘Tibage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *