Uge 7 på Malta: 8 dages luksus på 4-stjernet spa-hotel for kun 1.057 kr. inkl. fly

På Malta kan du selv i vintermånederne opleve et skønt middelhavsklima med sol og varmegrader, som vi kun kan se misundelige til fra Danmark. Malta er samtidigt et skatkammer af eventyrlige oplevelser med spændende byer, smukke naturlandskaber og en enestående historie. Alt dette kan du opleve på 1. klasse i skolernes vinterferie i uge 7 for kun godt 1.057 kr. – og i resten af februar og marts til endnu lavere priser.

Flytilbud

Billund – Malta 11.02 – 18.02:

Der er billige afgange fra Billund til Malta både mandag og fredag i hele februar og marts. Priserne i februar ligger i gennemsnit på ca. 250 kr. for en returbillet, som du kan se herunder. Priserne i marts ligger på samme niveau. Der er desværre ingen direkte fly fra København.

Billige rejsedatoer i februar

Hoteltilbud

Paradise Beach resort**** fra 11.02 – 18.02

Prisen på 1.298 kr. er for 2 personer i dobbeltværelse, dvs. 649 kr. pr. person for en uges ophold.

Jeg har i mit eksempel valgt Paradise Bay Resort, som ligger i Mellieha 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Hotellet har en fantastisk beliggenhed med egen privat strand, 3 pools og udsigt over Paradise Bay på den ene side og øerne Gozo og Comino på den anden. Den opvarmede indendørs pool er åben i vinterhalvåret.

Der serveres hver dag en generøs kontinental morgenmad i form af buffet. Gæsterne kan også nyde et måltid på en af ​​stedets 3 restauranter. Frokost og aftensmad består af en omfattende middelhavsbuffet, og der også en a la carte-menu.

Man kan nyde afslappende øjeblikke i spabadet og saunaen og har man lyst til et spil tennis, kan man benytte hotellets egen tennisbane.

Andre hoteller på Malta

Skulle hotellet være udsolgt-  eller har du lyst til noget helt andet, har jeg lavet denne oversigt til dig, som du kan prøve at kigge i:

 

Prisberegning

 

Billeder fra hotellet


admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *