Billige flybilletter til Ibiza fra kun 177 kr. tur/retur

Så er der billige flybilletter til Ibiza, hvis du er hurtig! Med en helt ny, direkte flyrute fra Billund kan du nu rejse til øen hver lørdag i hele sommerhalvåret til særdeles rimelige priser. Faktisk kan du til premiereafgangen den 2. april få en flybillet til kun 177 kr. tur/retur.

Ibiza er nok mest kendt for sit festlige natteliv og gode shopping muligheder, men har meget mere at byde på.Her er masser af fine sandstrande i små, afskærmede bugter med roligt og klart vand, hvilket giver gode snorkelforhold. Og så er der en usædvanlig smuk og afvekslende natur, en venlig lokalbefolkning og en dejlig uformel, afslappet atmosfære.

 

Flytilbud

Jeg har i dette eksempel valgt afgangen fra Billund lørdag den 2. april med hjemrejse lørdag den 9. april. Der flyves hver lørdag i sommerhalvåret med sidste afgang lørdag den 22. oktober. Priserne varierer en del, men der er stadigvæk en del returbilletter til priser under 1.000 kr.

Hoteltilbud

Jeg har fundet disse to gode hoteltilbud på henholdsvis et 3-stjernet strandhotel og et godt, 4-stjernet hotel.

De 3.281 kr. er for et dobbeltværelse i en uge, dvs. prisen pr. person er 1.641 kr.

De 2.965 kr. er for en uges ophold i dobbeltværelse, dvs, 1.483 kr. pr. person.

Der findes masser af andre, spændende hoteller på øen, så hvis de to nævnte skulle være udsolgt eller steget i pris, kan du prøve at kigge i nedenstående oversigt med gode hoteltilbud på Ibiza.

 

Lidt feriestemning fra Ibiza

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *