En uges luksus på Malta kun 1.560 kr. på et 4* spahotel med panoramaudsigt og pool på 21. etage, morgenmad og fly

Fantastisk udsigt fra tagterrassen på 21. etage

Så kan du godt pakke kufferten og sætte kursen mod Malta i det sydlige Middelhav. Her skinner solen 300 dage om året, og også i marts, april og maj er der masser af sol og fine temperaturer. Et perfekt sted til en uges afslapning, hvor du bare nyder livet og kobler totalt fra – eller måske vælger at dyrke padel, tennis, fitness eller cykling – it’s all up to you!

Flytilbud

Ovennævnte returbilletter fra Billund til Malta fra 7. – 14. marts er lige nu de billigste, jeg har kunnet finde i perioden marts – maj, men der er mange, andre afgange til stort set samme priser. Der er også direkte fly fra København fra juni, men her er priserne langt højere, typisk omkring 2.000 kr. for en returbillet.

Billige flyafgange Billund – Malta:

Der er billige flyafgange fra Billund til Malta hver mandag og fredag i marts og helt frem til november måned. Priserne er yderst attraktive, typisk 300 – 600 kr. for en returbillet på mange afgange, dog er de naturligt nok en del højere i juli.

 

Hoteltilbud

Prisener 372 kr. pr. nat for et dobbeltværelse eller 186 kr. pr. person. Dvs. 1.302 kr. pr. person for en uge.

Dette 4-stjernede spa- og wellnesshotel ligger kun 200 m fra sandstranden i St. George-bugten og byder på en fantastisk  panoramaudsigt fra tagterrassen med pool på 11. etage. Som gæst har du desuden adgang til boblebad, spa, massage, udendørs og indendørs pool, sauna og fitness-center. Der er gratis wi-fi på samtlige værelser.

Komplekset huser et stort antal butikker, restauranter, bowlingbane samt et familieunderholdningscenter.

Der ligger også et pænt antal pubber, barer og natklubber i nærheden af be.HOTEL hvor du kan nyde St. Julians livlige natteliv. Malta Internationale Lufthavn ligger kun 9 km fra hotellet.

Ifølge vores gæsters uafhængige anmeldelser er dette deres yndlingsdel af St. Julian’s. Par er særligt glade for beliggenheden – de har givet den karakteren 8,8.

 

Prisoversigt

 

Billeder fra hotellet 

 

 

Padelklubber på Malta:

Der er flere og flere, der har spurgt, om jeg ikke kunne arrangere en rejse, hvor det var muligt at spille noget padel. Det har jeg faktisk gjort et par gange. Men – denne rejse er også perfekt til dette formål, da det hotel, jeg har fundet, ligger i gåafstand fra 4 af de bedste padelklubber på Malta med masser af baner, fine faciliteter og dygtige trænere. Her har du en oversigt over de fire padelklubber på Malta tæt på hotellet.

Du kan læse mere om klubberne og deres faciliteter på www.playtomic.io  hvor du også kan booke baner. Priserne ligger typisk fra 20 – 50 EUR pr. time afhængig af tidspunkt på dagen. Det er normalt ikke noget problem at finde ledige tider på denne tid af året på nogen af klubberne.

Jeg ønsker jer en rigtig god ferierejse til Malta!

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *