Millionærernes paradis: 5 dage i Estoril kun 1.492 kr. på 4-stjernet strandhotel inkl. morgenmad og fly

En af Portugals smukkeste kyststrækninger finder man langs Lissabonkysten ved Estoril og Cascais. Lissabonkysten kaldes også for Den Portugisiske Riviera og er et populært feriemål for både kvalitetsbevidste turister og de lokale beboere i hovedstadsområdet.

Estoril er nok allermest kendt for sine imponerende luksushoteller, fantastiske gourmetrestauranter og smukke, mondæne strandvillaer fra 1920’erne og 1930’erne. I Estoril lokker også den store Tamariz strand – som om aftenen med tilhørende underholdningsområde har gæster helt fra Lissabon.

FLY

 

Billige flyafgange

Jeg har i mit eksempel valgt afrejse fra Billund 2. maj og hjemrejse fra Lissabon den 6. maj. Der er temmelig mange andre, billige afgange mandage og fredage i perioden april – oktober, så du har både mulighed for et forlænget weekendophold og et uge-ophold.

Fra København er der næsten daglige afgange hele året, men priserne er væsentligt højere, og starter ved ca. 1.000 kr. for en returbillet.

 

 

HOTEL

Prisen på 596 kr. er pr. nat for et dobbeltværelse, dvs. 2.384 kr. for 4 nætter – eller 1.192 pr. person.

Skulle hotellet være steget i pris, eller har du lyst til at prøve noget andet, kan du prøve at kigge i denne oversigt over ledige hoteller i Estoril-Cascais-området:

 

 

Prisberegning

 

 

Transport

Hotellet ligger kun 22 minutters kørsel fra lufthavnen, så jeg vil anbefale, at I tager en taxi til hotellet.

 

 

Billeder fra Lissabon-kysten

 

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *