Nyd solen og sommeren på Gran Canarias sydkyst: 1 uge på lækkert, 4* strandhotel med stort poolområde fra kun 2.495 inkl. direkte fly

Jeg har lige fundet et supertilbud hos Spies: en uge på det populære strandhotel Servatur Green Beach for kun 2.495 kr. inkl. fly.

Servatur Green Beach er et moderne lejlighedshotel blot 50 m fra en dejlig sandstrand på Gran Canarias solrige sydkyst. Kun poolområdet og strandpromenaden adskiller hotellet fra Atlanterhavet. Her er poolbar og en hyggelig, afslappet restaurant, hvor man kan nyde en romantisk middag ledsaget af den fabelagtige solnedgang over havet, før aftenen sluttes af i pianobaren. Spies’ gæster er især glade for den fantastiske beliggenhed, som de giver topkarakter.

Som gæst her kan man nyde alt, hvad denne tropiske ø har at byde på med Green Beach som udgangspunkt. Her kan man nyde solen året rundt og snuppe en dukkert i ejendommens udendørs swimmingpools, som er opvarmet i vintermånederne. Der er også liggestole til fri afbenyttelse, så man kan slappe af på bekvemmelig vis. Og poolbaren gør, at man ikke engang behøver at forlade swimmingpoolen for at nyde en smagfuld snack eller forfriskende drink.

Jeg har i mit eksempel valgt afrejse fra København 4. december og hjemrejse den 11. december, men der er flere andre muligheder hos Spies i løbet af december. Priserne ændrer sig hurtigt, så du skal være ret hurtig, hvis du skal nå de bedste tilbud.

Prisoversigt

 

Billeder fra hotellet

Rigtig god rejse!!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *