Juleshopping i London: 2 nætter på godt, 3* hotel i centrum fra 472 kr. inkl. fly fra Kbh., Billund og Aarhus

London er en af Europas absolut bedste byer både til juleshopping og til shopping generelt. Det er selvføgelig et MUST med en tur ned ad indkøbsgaden Oxford Street med alle mærkevarebutikkerne og stormagasinerne med de berømte juleudstillinger.

Men London er samtidig en eventyrlig og magisk juleby, hvor der er pyntet op overalt  med julepynt, glitter, juletræer og juleudstillinger. Londons bedste julemarked hedder Winter Wonderland og er fuld af boder, forlystelser, forestillinger og stort set alt, hvad der har med julen at gøre. Og på Trafalgar Square kan du nyde det enorme juletræ, hvor der ofte synges julesange foran.

Det bedste af det hele: alt dette kan du opleve fra kun 472 kr.. Det er stort set,  hvad du skal give for en flaske vin herhjemme på en god restaurant. So – what are you waiting for? London is waiting for you…!

Flytilbud

Århus: 08.11 – 10.11

København: 08.11 – 10.11:

Billund: 08.11 – 10.11:

Jeg har i mine 3 eksempler ovenfor valgt flybilletter med afgang 8. november og hjemkomst den 10.11, men der er masser af billige afgange i resten af november og det meste af december fra både Billund, Aarhus og København.

Hoteltilbud

Jeg har valgt et godt mellemklassehotel ved Hyde Park, altså lige i hjertet af London. Skulle prisen være steget – eller bliver hotellet udsolgt, så er du velkommen til at benytte den oversigt, jeg har lavet herunder med ledige hoteller.

 

Sådan ser regnestykket ud:

Transport fra Stansted til London

For at komme ind til byen kan du enten tage den billige easyBus. Den kører hvert 20. minut og koster fra £4 tur/retur – og turen tager 75 minutter.

Eller – du kan vælge at tage den dobbelt så hurtige Stansted Express. Den kører hvert kvarter og koster £32,50 for en returbillet. OBS: Husk at skrive ‘London Liverpool Street‘ i søgefeltet.

Andre oplevelser i London

London har som bekendt meget andet at byde på end juleshopping og andre juleaktiviteter. Her har du tre forslag:

 

 

Stemningsbilleder fra julebyen London

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *