Drømmerejse til Maldiverne: 10 dage på 4* strandhotel kun 5.305 kr. inkl. morgenmad og fly

Maldiverne er et paradis på jorden med svajende palmer, smukke strande, krystalklart vand og sublime snorkelmuligheder. Det lille ørige består af 26 atoller med 1.200 øer, hvoraf kun 200 er beboede. Klimaet er tropisk med behagelige temperaturer året rundt, og øerne ligger typisk i beskyttede laguner omgivet af uspolerede koralrev med en fantastisk fiske- og planterigdom.

Desværre er det normalt også en dyr fornøjelse at holde ferie på Maldiverne, hvor en uge let kan løbe op i både 10.000, 20.000 eller 30.000 kr. for hotel og fly. Derfor er jeg faktisk en lille smule stolt over at kunne præsentere denne 4-stjernede rejse på 10 dage til 5.305 kr. for hotel og fly.

Flytilbud

Hamborg – Maldiverne 18.11 – 28.11 med Airfrance:

Hvis du vil flyve fra København til Maldiverne med en rimelig rejsetid, skal du af med mindst 5.700 kr. Fra Billund og Aalborg bliver det langt dyrere. Derimod er der fine forbindelser til rimelige priser fra Hamborg, hvor jeg har fundet disse 9 eksempler i november og december til priser mellem 3.600 og 4.900 kr. for en returbillet.

Billige flyafgange fra Hamborg til Maldiverne:

Alle priser er fra 03.11.2021

Hoteltilbud

Crown Beach Maldives 18.11- 28.11:

Hos Agoda er prisen for hele opholdet 3.365 kr. for 2 personer i dobbeltværelse, dvs. 1.683 kr. pr. person.

Transport til hotellet fra lufthavnen koster kun 25 USD og bestilles på Agodas bestillingsside ved at bruge feltet ”Har du brug for noget”.

Crown Beach Hotel er et 4-stjernet spa- og wellnesshotel med direkte adgang til egen privat sandstrand. Her findes grillrestaurant med lokale specialiteter, bar, gratis wifi – og et stort udvalg af spændende vandsportsfaciliteter. Gæsterne kan frit snorkle og windsurfe i det krystalklare vand, og har man lyst til at komme lidt rundt på øen, har hotellet cykler til fri afbenyttelse.

Det tager kun 15 minutter med speedbåd at komme til verdensberømte surfersteder som Chicken Island og Chickens Surf Break nær Thulusdhoo.

Hotellet gode morgenmad er med i prisen.

Par er særligt glade for beliggenheden – de har givet den karakteren 9,1

Billeder fra hotellet

Andre hoteller

Skulle hotellet være udsolgt, eller prisen være steget, kan du prøve at kigge i nedenstående liste med andre gode hoteltilbud på Maldiverne.

Prisberegning

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *